2013. május 14., kedd

MISS SPORTY LASTING COLOUR körömlakk


Nyugodtan lemondhatod a megbeszélt időpontot a manikürösödnél, mert ez a kis üvegcse tartalmazza mindazt az erőt, amire szükséged lehet. Ki akar zselés lakkal bíbelődni, amikor itt az egyszerű megoldás, a Miss Sporty megújult Lasting Color körömlakkja? Körömápolók egész hadseregét tartalmazza egyetlen üveg, ráadásul a legmenőbb színekben pompázik!

Maxi keféjével a festés is  könnyű és egyszerű. Ráadásul amilyen színt csak el tudsz képzelni, azt mind megtalálod! A szerény nude árnyalattól a titokzatos szürkén át a  harsány pirosakig, mind csak arra vár, hogy kipróbáld. Találd meg egyedi színeid!
Ez tényleg cuki! A valóban tartós formula
Ez a szuper összetétel csodálatos végeredményt garantál! A körmeid hihetetlenül erősek és olyan fényesek, mintha zselés lakkot használnál! De ez még nem minden! A fantasztikus színek akár 10 napon át is megőrzik szépségüket, bátran számíthatsz rájuk!
Masszív, széles ecset
Na ez aztán hatalmas! A Miss Sporty Lasting Color körömlakkok ecsetje olyan széles, hogy egyetlen húzással befedi az egész körmöt, garantálja a szuper fényes, szinte nedvesen ragyogó, mélységes színeket.

A Miss Sporty Lasting Color körömlakkok csak Rád várnak! Tobzódj a fantasztikus színkavalkádban, mit szeretnél? Klasszikust vagy valami nagyon trendit? Most kedvedre válogathatsz!


Miss Sporty Lasting Color körömlakk javasolt fogyasztói ára: 529.-Ft
Bevezetés dátuma: 2013. április


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése