2013. május 9., csütörtök

A RIMMEL BEMUTATJA ÚJ, ZSELÉS LAKK-HATÁSÚ SALON PRO KÖRÖMLAKK KOLLEKCIÓJÁT Lycra®-val




Szeretnéd, hogy körmeid olyan szépek legyenek, mintha most jöttél volna ki a manikűröstől? Teltek, mintha zselés lakkot használnál? Festése tartós, ráadásul mindezt különösebb erőfeszítés nélkül? Most megkaphatod! Szeretnél rengeteg divatos szín között válogatni? Ez sem gond! Szeretnéd, ha körmeid olyan sztár design-olná, mint az ikonikus modell, Kate Moss? Most még ez is lehetséges!

A Rimmel bemutatja új, továbbfejlesztett Lycra®  tartalmú kollekcióját, a Salon Pro körömlakkokat. Ez a Rimmel az első zselés lakk-hatást idéző terméksora és mivel minden a színekről szól, a kollekció 18 fantasztikus színben kínál választási lehetőséget a trendi megjelenésért. De ez még nem minden! A terméksorból 9 vagány színt maga a szupermodell, Kate Moss tervezett és nevezett el! Így mostantól te is magadévá teheted a cool londoni stílust, ha a Rhythm&Blues-t vagy a Rock’nRoll árnyalatot választod. 

A terméksor fejlesztésével kapcsolatban Kate ezt mesélte: “Hatalmas örömet okozott, hogy engem bíztak meg több árnyalat megtervezésével. Olyan volt, mint egy játék a színekkel, amik -a zenei stílusokhoz hasonlóan- különböző hangulatokat fejeznek ki, innen erednek az ötletes elnevezések is. Hozzám pillanatnyilag a Hip Hop pirossas árnyalata áll legközelebb. “ 

Pompás, magas fényű árnyalatok, zselés lakkokat idéző hatás. A Salon Pro lakkok egyesítik a továbbfejlesztett Lycra® összetevő és a professzionális körömtermékek legjobb tulajdonságait. A Salon Pro egyszerre funkcionál, mint alapozó- és fedőlakk ill. színes körömlakk: a színek teltek, mintha zselés lakkok lennének, felvitelük könnyű és egyszerű, segítségükkel otthon is olyan szépségessé tehetjük körmeinket, mintha manikűr szalonban jártunk volna - természetesen mindezt a szalon árak töredékéért. 

Árnyalatok 18 árnyalat, melyből 9-et Kate Moss jegyez

Kate Moss árnyalatok: 227 New Romantic
237 Soul Train
317 Hip Hop 
701 Jazz Funk
703 Rock n Roll
705 Reggae Splash
711 Punk Rock
712 Rhythm & Blues
713 Britpop


Javasolt fogyasztói ár: 1179.-Ft

Bevezetés: 2013 április

1 megjegyzés:


  1. Még nem láttam ezeket a lakkokat de biztosan nagyon jó minőségűek, van pár Lycra tartalmú körömlakkom a Rimmel-től és nagyon jó a minőségük:)

    VálaszTörlés