2013. május 8., szerda

Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakkok


Készüljön fel, a 10 pontos manikűrre, amely akár 10 napon át ragyog! Megérkezett az új, LYCRA®*tartalmú PerfectStayGelShine, az Astor első profi megjelenést biztosító körömlakkja, amely hosszú ideig megtartja szépségét.


Mostantól már otthon is kivitelezhető az eddig csak a profik által készített, szenzációs gél hatás. Az Astor egyedi, szabadalmaztatott LYCRA®*-ban gazdag GelShine formulája gondoskodik a kifogástalan ragyogásról és színről, akár 10 napon át. Az új 3 az 1-ben formulának köszönhetően nincs szükség alap- vagy fedőlakkra - lenyűgöző! Sőt, mi több, a könnyen használható SuperiorSalon ecset biztosítja a teljes köröm befedését, már egyetlen húzással is! Tökéletes. 


Heidi Klum csak magasztalni tudja ezt a körömlakkot: „A tökéletesség keresésének vége! Az Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakk segítségével szuper-fényes, hibátlan körmöket festhetek magamnak alap- és fedőlakk nélkül, és mivel én magam is el tudom készíteni a szalon hatású, zselés megjelenést biztosító festést,  nem kell időpontokat egyeztetnem a manikűrösnél.”

- Professzionális kinézet:A körmök hibátlanul fényesek és simák, elképesztően színesek,zselés hatást keltő, szalon-stílusú megjelenésűek.

- Könnyű használat:A lapos és széles SuperiorSalon Pro Ecsettel a felvitel könnyű és precíz, már egyetlen húzással is. 

- 3 az 1-ben formula: Nincs szükség alap- és fedőlakkra.

- LYCRA®-ban gazdag formula: Az Astor egyedi, szabadalmaztatott LYCRA®*-ban gazdag formulája hosszan tartó viseletet nyújt maximális rugalmassággal és ellenálló képességgel. 

- Csodás gél-fény: különleges, innovatív, u.n. aktív időkioldó rendszere” akár 10 napon át meggátolja, hogy a lakk veszítsen fényességéből.

Fejezze ki eleganciáját a sikkes francia manikűr árnyalatokkal. Érezze magát csodásan nőiesnek a finom nude színekkel és a romantikus rózsaszín tónusokkal. Szórakozzon az élénk és csábító rózsaszínekkel. Fejezze ki szenvedélyét a gazdag vörösekkel és világos korallokkal. Tudassa magabiztosságát a feltűnő lilákkal. Ha ahhoz van kedve,  váljon stílusikonná a divatos kékekkel és barnás szürkével.


Javasolt fogyasztói ár: 1479.-Ft
Bevezetés: 2013 április



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése