2012. január 11., szerda

Elhasznált termékek!

Nagyon boldog vagyok, hogy ha sikerül elhasználni egy terméket, mert végül is azért veszem őket, hogy használjam! Sőt már pár hónappal ezelőtt megfogadtam, hogy csak olyan dolgokat veszek meg főleg smink termékek esetén, amit tényleg használni fogok és valóban nincs olyan termékem még!
De nézzük sorba a fenti termékeket, hogy mi a véleményem róluk!

Garnier PureA : nappali hidratáló krém pattanásos bőrre! Szerettem, mert könnyen beszívódik, kellemes illata van, matt hatású! Hogy mennyire előzte meg a pattanásokat nem tudom, nálam mindig előjön egy kettő, amikor használtam a krémet akkor is előjött! De amit vártam tőle azt teljesítette vagyis, hogy könnyen beszívódik és matt lesz tőle a bőröm!

Balea sminklemosó balzsam: az egész arcra lehet használni, de én csak a szememre használtam! Nagyon szeretem újra fogom vásárolni, mert nagyon krémes és kíméletesen távolítja el a sminket! A vízálló termékekkel nem tud megbirkózni, de egy egyszerű nappali sminkel tökéletesen elbánik és nyugtatja a szemet! Nagyon szeretem!

Garnier Essentials szemkörnyékápoló krém: egy egyszerű szemkörnyékápoló krémről van szó, aminek a lényege, hogy hidratálja a bőrt! Nekem a szemkörnyéki bőr nagyon vékony és erre tökéletesen alkalmas volt ez a krém, de nem vásárolnám újra szívesen kísérletezgetek még! A karikáimat nem tüntette el, de ezt nem is vártam el tőle! Aki csak egyszerűen hidratálni akarja ezt a területet és nem akar sokat költeni rá annak tökéletes én kb. 900Ft-ért vettem akciósan a Rossmannban!

Nivea Young Bye-bye spot: Ez egy éjszakai krém szintén pattanásos bőrre, szintén nagyon könnyedén szívódik fel és reggelre nem lesz zsíros érzetű a bőr! nem mitesszer képző és ez igaz nem lett több mitesszerem mit előtte! De szeretnék más terméket is kipróbálni! Aki egy könnyen beszívódó éjszakai krémet szeretne pattanásos bőre annak ajánlom ezt a terméket!

Rival de Loop kétfázisú sminklemosó: szintén csk a szemsmink eltávolítására használtam, kb fél éve van meg, és a vízálló sminket is nagyon szépen eltüntetni! Mivel olajos nekem kicsit kellemetlen mindig át kell törölni, egy nedves törlőkendővel, mert nem szeretem ezt az olajos érzést, viszont nem irritálja a szememet! Őt is újra fogom vásárolni, mert amit a Balea sminklemosó balzsam nem távolít el ez tökéletesen leszeni! Az ára is nagyon kedvező!

Fabulon tini tonik: biztos sokan ismeritek ezt a fajta tonikot, nálam vissza tér! Elősször tini koromba használtam, mert nagyon csúnya volt a bőröm. Most már inkább csak nyáron szoktam használni télen, száraz hideg időben inkább egy kevésbé alkoholos tonikot használok! Ezt is nyáron vettem elég sokáig kitart, mert csak kevés kell belőle! Amikor bejön a hidegebb idő és még marad belőle akkor egy héten egyszer kétszer szoktam használni! Vigyázni kell vele, mert nagyon szárítja a bőrt általában nyáron is két tonikot használok, hogy ne szárítsa nagyon ki a bőrömet csak tartsa karban! Szerintem ahogy jön a jó idő újra fogom vásárolni, mert olyankor jobban zsírosodik a bőröm! 

Synergen arcradír: igazi nagy szemcsék találhatóak benne, tehát aki szereti jól radírozni a bőrét annak ajánlom, én  nem sűrűn használtam, mert nagyon durva szemcsés termékről van szó ami rendkívüli módon távolítja el az elhalt hámsejteket, viszont nem akartam megsérteni a bőrömet sem! Érzékeny bőrűeknek egyáltalán nem ajánlom, ez egy nagyon durva radírozó. Az illata hát inkább férfiaknak találták ki :) Nem fogom újra vásárolni ezek a szemcsék még nekem is durvák!

Milyen termékeket használtatok el mostanában?

2 megjegyzés:

  1. Én is tök sok mindent elhasználtam :) arclemosók, testápoló, golyós dezodor, tusfürdő :) úgy szoktam örülni :D

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon tudok örülni amikor sikerül elhasználni egy terméket!

    VálaszTörlés