2011. augusztus 9., kedd

Kylie Minogue: DAZZLING DARLING

Mi Kylie Minogue titka, hogyan tud mindenkit elkápráztatni? Egyszerűen csak ragyog, mint a csillagok: tiszta, értékes és elbűvölően gyönyörű. Kylie magával ragadó kisugárzása egy új elegáns illatban, a Dazzling Darlingban kerül bemutatásra, mely 2011 szeptemberétől kerül a polcokra.

Kylie legújabb, érzéki illatát az énekesnő természetes szépsége és pezsgő nőiessége ihlette. Vibráló és életteli, olyan, mint egy csillag, beragyogja a szobát. Férfiak és nők egyaránt kedvelik természetes kedvessége és bája miatt, árad belőle a lelkesedés, szeretet és rajongás. 

A Dazzling Darling egy fűszeres illat, érzéki jegyekkel, amely Kylie ellenállhatatlan szépségét és vonzerejét fejezi ki, és amely a ragyogó kifinomultságot és a pezsgő nőiességet egyesíti.


Kylie szerint: „Minden nő megérdemli a csillogást! A Dazzling Darling nőies, magával ragadó illat, amely önbizalmat ad, így könnyedén ragyoghatsz! Ugyanakkor mégis nagyon gyengéd és intim - titokzatos és kifinomult. Úgy gondolom, ez teljesen én vagyok.”


Káprázatos illat
A hihetetlenül könnyű és magával ragadó Dazzling Darling meghatározó alapillata az írisz. Indításként a friss, fűszeres piros bors pajkossága érint meg minket, melyet az Açai bogyók roppanós aromája és az ibolya illata tesz tökéletessé. A szívillatnak a gyengéd rózsacsokor, a csábító írisz és a buja golgotavirág adja meg az eleganciát. Az érzéki pézsma, a kasmír és a szantálfa az illat mély és meleg oldalát mutatja meg, ezzel felejthetetlen alapra helyezi a kreációt. A finom nőiesség és a vidám kifinomultság Kylie valódi énjét tükrözi.

Káprázatos design
Ehhez a káprázatos illathoz hasonló megjelenés illik. A kecsesen ívelt, nehéz üveg az eredeti Darling illatra utal, de most elegáns ezüst kupakot kapott, melyen megtalálható a Kylie nevének kezdőbetűje, vagyis egy K betű. A mályvaszínű folyadéktól és a üveg oldalán szereplő kecses felirattól igazán nőies megjelenésű az üveg.A vidám lila színt tökéletesen kiegészíti a doboz többi részén megtalálható ezüst.

Fejillat: Açia bogyó accord, gardénia, ibolya és piros bors
Szívillat: rózsa, golgotavirág, írisz
Alapillat: kasmír, pézsma, szantálfa


javasolt fogyasztói ár:

EDT 30 ml: 7 099 Ft


Szeretnétek olvasni máskor is parfümökről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése