2011. augusztus 10., szerda

Rimmel I Love Lasting Finish körömlakk

London színei a körmeiden! A Rimmel bemutatja az I love Lasting Finish körömlakkot, mely az utcai árnyalatok legszélesebb skáláját kínálja. A körmök egyszerűen megvadulnak!

A Rimmel az emblematikus londoni helyszínekből merít inspirációt, és az utcák merész vibrálását jeleníti meg körömlakkjaiban, melyek biztosan nem maradnak észrevétlenül! Az I Love Lasting Finish lakkok színei fényesek és hosszantartóak. Stílusos és megfizethető, ezért majd legalább olyan gyakran akarod majd újrafesteni körmeidet, amilyen gyakran átöltözöl. Gyerünk, fejezd ki magad az új színekkel, és vedd át a tökéletes londoni stílust!
A Rimmel új kollekciójával a körmödön visszaköszönhetnek a legutóbbi londoni túrán látott vibráló színek. Mindegy, milyen stílus áll hozzád közel, biztosan van egy olyan árnyalat, ami illik Hozzád. Légy bátor, fess csíkokat és használd együtt az eltérő árnyalatokat! A színskálát alkotó 5 színből 2 gyümölcsös illatú, amit csak akkor érzel, ha felkened körmeidre.

Az I love Lasting Finish körömlakk kupakja most a lila árnyalatokban pompázó Union Jack (angol zászló) díszíti, ezzel igazán figyelemfelkeltő és „Rimmel-es” lett. Az üveg frontoldalán megtalálható menő, fiatalos szíves logóval az I love Lasting Finish lett a Rimmel lakkok legvagányabbik tagja, és nem mellesleg olyan áron kapható, ami egyszerűen ellenállhatatlan!

Árnyalatok:
                            ÉLÉNK PINK                     Hot Shot (270)
                            KORALL/NARANCS             Apricot Punch (053)
                            ERŐS LILA                       Black Cherries (193)
                            SZIVÁRVÁNYOS SÁRGA      Lemon Drop (058)
                            FÉNYES FEKETE                Black Cab (080)

Ár:                                  699 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése