2011. augusztus 9., kedd

Halle Berry: Reveal the Passion

Tárd fel a szenvedélyt!

“Semmi sem teszi vonzóbbá és gyönyörűbbé a nőt, mint a belülről jövő magabiztosság.”
Halle Berry

Egy évvel Halle Berry Reveal illatának nagysikerű megjelenése után a Coty bemutatja legújabb parfümjét, a Reveal the Passiont.

Az Oscar-nyertes nemzetközi ikon, Halle Berry bebiztosította helyét az időtlen szépségek csarnokában, köszönhetően a természetes elegancia és érzékiség ritka keverékének. Korábbi parfümjei ezt az ellenállhatatlan kombinációt emelték ki.

Most, a Reveal the Passion segítségével Halle egy még perzselőbb oldala tárul fel, felfedezésre váró, szinte már kínzó rejtélyeket ígérve. A nő, aki ezt az illatot viseli magabiztos, végtelenül elegáns, és mindig a legérdekesebb személy lesz a szobában. Szexis mosolyával egyedül érintése vetekedhet.. Érzékisége őszinte és belülről fakad, felkorbácsolja a vágyakat. 

Olyan illatot akartam létrehozni, ami erőt adhat a nőknek szenvedélyesebb oldaluk feltárásában” – mondta Halle Berry. „Semmi sem teszi vonzóbbá és gyönyörűbbé a nőt, mint a belülről jövő magabiztosság.

Olivier Gillotin és Halle Berry a Reveal the Passion készítése során az eredeti Reveal illat  merészebb, szexibb, csábítóbb változatát képzelték el. A nőies, érzékiséget sugárzó Reveal the Passion elbűvölő virágillatok merész kontrasztjából épül. A fejillatban olasz bergamott és szikrázó Dewfruit illata kelti fel elsőre érzékeinket, szenvedélyes szívében csábító fehér magnólia, és buján kísértő mangosztán lobbantja fel a vágyat, amit beburkol a lenyűgöző okumé, pacsuli, valamint a fényűző és meleg pézsma. 

Szexi fejillatok: Olasz bergamott, dewfruit, frézia, alma

Szenvedélyes szívillatok: Fehér magnólia, mangosztán

Érzéki alapillatok: Okumé ágak, pacsuli, pézsma

A Reveal the Passion szembetűnő, art deco által inspirált üvege élénk rózsaszín árnyalatú. Formás vonalai könnycseppre emlékeztetnek, és az üveg tetején ékszerre emlékeztető kupakkal. Az üveg formáját idéző rózsaszín dobozon dombornyomásos hullámok finom redői tapinthatóak, ezzel is hangsúlyozva belül rejtőző erős, mégis nőies parfüm presztízs jellegét.

Eau de Parfum 15 ml, javasolt fogyasztói ár:  5029.-Ft
Eau de Parfum 30 ml, javasolt fogyasztói ár:  7289.-Ft
    


Szeretnétek máskor is olvasni parfümökről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése