2013. július 21., vasárnap

Vichy Idéália BB krém- teszt

Sziasztok!


Rég nem írtam már, de hamarosan bepótolom az elmaradásaimat!

Egy tesztel készültem nektek, már elég régóta használom ezt a BB krémet, a Vichy-től kaptam tesztelésre a Facebook oldalukon lehetett jelentkezni és én is tesztelő lehettem!



Medium Shade árnyalatot kaptam, nem a legvilágosabb szín, de nyáron nekem pont jó. Egyébként 2 árnyalatban kapható ez a sötétebb.

A csomagolása kifejezetten tetszik ez a kis csőrös megoldás, könnyebb kevesebb adagot kinyomni a tubusból, és sokan az arcukra szokták pöttyözni a krémet és utána oszlatják el.
Könnyű a krém felvitele, gyorsan és egyszerűen el lehet dolgozni a bőrbe én kézzel szoktam felvinni, nem csíkoz. Egyetlen negatívuma az, hogy amikor felviszem a bőrömre nagyon fényes lesz a hatása és én inkább a matt hatás híve vagyok, de a krém nem is matt hatást ígér ez csak nekem fontos, de egy kis púderrel ez megoldható. :)
De mit is ígér valójában a krém:
  • Hidratálja a bőrt.
  • Enyhíti a ráncokat.
  • Javítja a bőr textúráját.
  • Csökkenti a piros foltokat.
  • UVA és UVB védelem.
Hidratálja a bőrt, ezzel maximálisan egyetértek, kellemes viselet, nem érzem, hogy a bőrömön lenne valami, és nem szárít, este miután lemosom, is hidratáltnak érzem.
Enyhíti a ráncokat: erről nem tudok nyilatkozni :)
Javítja a bőr textúráját, ezt képekben is meg tudom mutatni.
Csökkenti a piros foltokat, erről is tanúskodnak a képek.
UVA és UVB védelem, elengedhetetlen. 
Tartósságával sincs baj, nyolc órát kibírt a bőrömön! 
Egyetlen hátránya talán az ára, de ha beválik valami akkor minden pénzt megér. Én azt tanácsolom, hogy aki gondolkodik, hogy megvegye ezt a terméket az próbáljon ki egy termékmintát és meglátja fantasztikus lesz.

Valóban rendkívül meg vagyok vele elégedve, egyszerűen nem is érzem, hogy az arcomon lenne bármi is, és parabén mentes! 

Jöjjenek a képek: 




Szeretitek  Vichy termékeket?

1 megjegyzés:

  1. Én szeretem a Vichy-t, ráadásul nekem az Idealia a kedvenc arckrémem, de amikor kinyomtam a testert a gyógyszertárban, nem voltam meggyőzve, de megvenni nem mertem, mert valóban nem olcsó.

    VálaszTörlés