2013. szeptember 16., hétfő

Heidi Klum bemutatja új, érzéki illatát, a Shine Blue-t

Heidi Klum bemutatja új, érzéki illatát, a Shine Blue-t


De ki is az a Heidi Klum?

Heidi Klum 1973.június 1-jén született egy német kisvárosban. Heidi elhivatottságot érzett arra, hogy modell legyen, hiszen apja, Günther, egy kozmetikai cégnél dolgozott, anyja, Erna, pedig fodrász volt, így már fiatal korától kezdve a szépségipar közelében élt.
1992-ben barátja tanácsára jelentkezett egy modellversenyre, amit meg is nyert. Ezután Amerikában folytatta karrierjét. Nagyon nehezen indult be neki, hisz az alakja nem egy átlagos modellé volt, hanem sokkal kerekebb.
Heidi a folytonos kudarcok ellenére sem adta fel: 1997-ben elment a Victoria's Secret castingjára, és nagy örömére meg is kapta a munkát. Még ugyanebben az évben debütált a Sports Illustrated címplapján is, és ezzel egyenes utat kapott a világhírnév felé. Szerepelt a legnagyobb divatmagazinok címplapján, a lebefolyásosabb tervezők ruháit mutatta be és a Victoria's Secret cégnél az első számú modellnek számított, többször viselte a gyémántokból készült Fantasy Bra-t, és az eddigi legdrágább, mintegy 11 millió dollárt érő darabot is ő viselhette a 2003-as bemutatón.
Műsorvezetőként is ismert, ugyanis az amerikai sikersorozat német verzióját, a Germany's Next Topmodelt ('Németország következő topmodellje'), illetve a saját valóságshowját, a Project Runway-t is ő vezette. Férje 2004 óta az énekesként dolgozó Seal. Négy gyermeke van.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/heidi-klum/#ixzz2f4UHdydR

Szerintem fantasztikus nő és gyönyörű!

Most pedig jöjjön néhány gondolat a parfümről:

Tapasztalj meg egy teljesen új érzéki élmény, Heidi Klum legújabb parfümje, a Shine Blue révén. Ez a különlegesen gyümölcsös, friss és pezsdítő illat egyértelműen magán viseli Heidi kézjegyét, az ő szépsége és vitalitása inspirálta, hűen tükrözi az ő finom, visszafogott érzékiségét.

Az illat friss bergamott és görögdinnye életteli aromájával nyit, amit cseppnyi harmatos gyöngyvirág tesz izgalmassá. A szívillatban pezsgő tengeri-vizes jegyek tűnnek elő, amit csordultig telt rózsa és frangipani virág leng körül, szinte robbanásig fokozva az illat nőies kisugárzását. Az alapillatban felszínre kerülnek a kiegyensúlyozott fás akkordok, a cédrust és érzéki szantált modern pézsma egészíti ki.
Heidi így mesél új parfümjéről: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!”

Fejillat bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye
Szívillat: rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
Alapillat: cédrus, szantál, pézsma
Perfumőr: Daphné Bugey from Firmenich
TERMÉKSOR
HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 15 ML 5399 HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 30 ML 7999 HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE DNS 75 ML 2569 HUF

BEVEZETÉS IDŐPONTJA: 2013 szeptember


Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése