2012. július 15., vasárnap

Rossmann akciók!

Érvényes 2012.07.16-tól 20-ig!






a teljes újság tartalmát megtekinthetitek az alábbi linken:

4 megjegyzés:

  1. A Lovely-s dolgok nem lehetnek rosszat, főleg nem így. :) Már egy ideje gondolkodom a szemhéjtus színes verziójában, de nem tudom meg merjem-e venni. Épp arról keresek tesztet. Meg az új Trend lakkon gondolkozom még, vagy a repesztőn. :) Egy narancssárga repesztőm már van, szeretem nagyon. Valamelyiket próbáltad már ezek közül? Vagy valaki tud javasolni, hogy mit lenne érdemes átgondolnom? Esetleg lebeszélés? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szemhéjtusból kandírozottnarancs (Citromhab) oldalán találtam bejegyzést:
      http://kandirozottnarancs.blogspot.hu/2011/10/vegyes-haul.html
      Már gondolkozom egy ideje, hogy valamelyik még jól jönne. Zöld szemem van, és általában a barna árnyalatait használom sminknek ha használok. Így nekem a barna lenne megfelelőbb, de a kék is olyan szép. :) Mi a véleményed? Illetve véleményetek? :)

      Törlés
  2. Szemhéjtusból nekem a fekete van meg, nincs is más fekete tusom, mert ezt nagyon szeretem igazi mély fekete és könnyű is használni! Szerintem a tusokat érdemes megnézni! A körömlakkokról sok jót olvastam, és eléggé baráti az áruk is így akció keretein belül pedig megéri rájuk beruházni! Nekem még egy pirosítóm van tőlük, szintén akció keretein belül vásároltam és nagyon szeretem kb 500Ft-ért és szerintem ennyit megért! A minőségüket az essence termékekhez hasonlítanám! Ani- smink és köröm blogján rengeteg körömlakkról láthatsz tesztet:
    http://bankanita.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Holnap első utam ide vezet :D

    VálaszTörlés