2012. július 15., vasárnap

Hétfői haul!

Hétfőn volt az első munkanapom és a melóból végezve elmentem vásárolgatni egy kicsit, csak a szükséges dolgokat vettem, és betértem az egyik fodrászkellékesbe is, mert kíváncsi voltam, hogy milyen termékeket árulnak és nagyon meglepődtem, mert egy kicsi kis boltot kell elképzelni annál több termékkel! :) ( Nyíregyháza Joli fodrászkellékes) 

Lady Stella Sebaryl zselépakolás( szeborreás bőrre)
Lady Stella  Lábfrissítő krém visszeres duzzadt lábakra
Ecowax gyantalemosó olaj
ami nem került a képre az egy Moyra körömlakk, a facebookon futó nyereménycsomagban található

A Lady Stella termékeket már interneten is kinéztem magamnak, eddig csak jót hallottam róluk. A páromnak    vettem az arcpakolást, mert szeborreás a bőre és remélem, hogy ez a pakolás majd segít ezen a bőrproblémán! 
A lábkrémet, pedig anyukámnak és magamnak vásároltam, néha ha egész napon át állok akkor jól esik valami nyugtató krém, eddig tetszik, habár pár alkalom után még nem tudok véleményt mondani! 
A gyantalemosó olajnak pedig nagyon megörültem, mert a bajszocskámat le szoktam gyantázni viszont 6 db hideg gyantához adnak 2 db törlőkendőt, nem értem ezt a logikát, tudom, hogy lehet külön is venni, de most már nem kell bosszankodni, ez a 100 ml kiszerelés sokáig elég lesz! 

A következő utam a Dm-be vezetett itt is csak olyan dolgokat vettem, amik elfogytak otthon és ideje pótolni! 

Balea Young Soft + Care arctisztító tonik ( gyümölcssavakkal)
BAlea Vital arctisztító tonik érett bőrre
Gerovital Plant Vitaminos arclemosótej
Carefree Aloe intim mosakodó gél
Bic 3 pengés női borotva

A Balea Young arctisztító tonikot magamnak vettem, egy üveggel már elhasználtam, ilyenkor nyáron jobban zsírosodik a bőröm, de az év többi szakaszában nincs vele probléma, szeretem ezt a tonikot, mert felfrissít és nem zsírosodik a bőröm! 
A másik Baleás tonikot anyukámnak vettem, ilyet még nem használt! 
A Gerovital Plant arctisztíztó tej, pedig a páromé, amit nagyon szeret tesztet itt találtok róla: Gerovital Plant vitaminos arclemosó tej
Intim mosakodó gél pedig 50%-os kuponnal vásároltam, épp fogyóban volt az előző! Ti használtok intim lemosót?
Borotvára is szükségem volt :), csak a 3 pengéset szeretem és elég nehéz találni, de ez szintén jó árban volt és 6 db található egy csomagban, már próbáltam és nem is gagyi, nem vágtam meg magamat és szépen teljesített! 


Ti mit vásároltatok legutóbb? 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a vett dolgaid, főleg a szeborreás bőrre való pakolás. Én intim kendőt szoktam használni olykor napközben is, de a géles állagúakat jobban szeretem, azt pedig fürdésnél.
    Higiéniára kattantam most rá hipohonder módon :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kíváncsi leszek a pakolásra, szerintem ma ki is próbáljuk! Én is nagyon rákattantam a higiéniára, habár a suliba is folyton volt nálam kézfertőtlenítő, meg nedves törlőkendő, de most is , hogy új környezet félek is egy kicsit :)

    VálaszTörlés