2012. július 21., szombat

Avon Testpermetek- Teszt

Eddig még sosem, használtam testpermetet, de pár hónappal ezelőtt az Avon katalógust/ szórólapot lapozgatva feltűnt, hogy a Avon Naturals Cukrozott Szilva és Vanília Bőrtápláló Testpermet akciósan csak 399Ft, mivel a tusfürdőjét nagyon szerettem úgy gondoltam, hogy veszek egyet! Nagyon kellemes illata van igaz, hogy eléggé édes pedig én nem rajongok az édes illatokért, de ez valahogy még is megfogott! Habár 30°C-ban túl édes és akkor nem ezt használom! Sokan meg is kérdezik, hogy milyen parfümöt használok, mert nagyon jó illata van, nem akarták elhinni, hogy testpermetet használok és ennyire jó illatú és tartós! Nagyon szeretem már csak félig van, és sajnos már nem gyártják újat kell majd keresni, aminek hasonlóan kellemes édeskés illata van!



 Avon Kondicionáló Eper és Guava testpermetet pedig teszveszről vettem ebben a bejegyzésben láthatjátok: Avon haul
Azért vettem meg ezt a testpermetet, hogy legyen egy kevésbé édes illatú is a forróbb napokra ! Az eper illata igazán jól érződik, de sajnos nagyon mű illatról beszélünk és sokkal sokkal hamarabb elillan az illata mint a cukrozott szilvás permeté! El fogom használni, de nem éppen a kedvencem! Testpermet és testpermet között is van különbség hiába ugyan az a márka! A hűtőbe is be szoktam tenni és remekül hűsít!



Ti használtok testpermetet? 

5 megjegyzés:

  1. Nekem még van cukrozott szílva testpermetem és tusfürdőm! :) Imádom mind2-t! :))))

    VálaszTörlés
  2. Én is próbáltam már több testpermetet is, én együtt szoktam őket rendelni: tusfürdő, testápoló, testpermet. :)
    Eddig gránátalmásom, vaníliásom és sült almás-diós volt. Ez utóbbiból még mindig van egy kevés. Nem vagyok oda értük, jó rég nem is rendeltem újat, nekem egyáltalán nem tartottak. Felspriccoltam és max 30 perc múlva semmi nem érződött...:S

    VálaszTörlés
  3. Nekem sem tart az epres még 10 percig sem, a másikkal meg vagyok nagyon elégedve! Lehet más márkát is ki kellene próbálnom ,de amíg ezeket el nem használom, addig nem hiszem, hogy újat fogok venni!

    VálaszTörlés
  4. Én is hűtőbe tartom őket :D nekem is a szilvás van meg és a gránát almás :) . Este szoktam befújni magam mielőtt lefekszek :) .

    VálaszTörlés
  5. Lehet az epreset én is éjszakára fogom elhasználni! :)

    VálaszTörlés