2012. április 23., hétfő

Gerovital Plant Vitaminos arclemosó tej- Teszt

Ezt a terméket nem én teszteltem, mert amikor megérkezett a kis csomag és a párom meglátta rögtön lestoppolta, egy előző bejegyzésben, már írtam, hogy remekül bevált neki a Gerovital Plant hidratáló krém , így  Ő kezdte el  használni! 
A véleménye a termékről: 

Sziasztok! 

Először is leszögezem nem vagyok egy piperkőc srác viszont szerintem az alap dolog az arcápolás nemtől függetlenül, tehát számomra napi rutin az arcápolás! Nem mondanám érzékenynek a bőrömet, de nem könnyű megfelelő arcápolási termékeket találni, eddig nem igazán foglalkoztam vele, mert használtam, amit megvettem és kész, de amikor kipróbáltam a Gerovital Plant hidratáló krémet, először csak termékmintát akkor döbbentem rá, hogy krém és krém között is van különbség! De nálam itt megállt a dolog azóta rendszeresen ezt a hidratálót használom, de más téren nem változtattam, mert meg voltam elégedve az arctonikommal, arclemosómmal! De amikor megláttam, hogy mi lapul a csomagban úgy gondoltam majd én tesztelem az arckrémtől nem lett semmi baja az arcomnak sőt nagyon kedvelem gondoltam ez sem okozhat csalódást és nem is okozott! Ami meglepő, hogy február óta használom minimum reggel és este és még csak a felénél tartok! Kellemes illata van egyáltalán nem nőies inkább semleges, jól tisztít és közben hidratál, egyáltalán nem húzódik utána az arcbőröm! Kíméletesen tisztít hűsíti az arcbőrt, sajnos hamar kipirosodik a bőröm, de amióta ezt a két terméket használom, csökkent a pirosodás!  Tehát számomra beváltak és nem is fogok rajtuk változtatni! Örülök, hogy megismertem ezeket a termékeket persze ha barátnőm nincs, mert ő erőltette, hogy legalább egy termékmintát próbáljak ki, sajnos eléggé makacs vagyok még Ő sem tud rábeszélni csak nehezen, hogy változtassak. Én értékelem, hogy ő mennyi mindent kipróbál, hogy megtalálja a megfelelőt, de én erre lusta vagyok és férfi engem a kocsik jobban érdekelnek! :) 
Remélem hasznos volt számotokra! 


A véleményemet egyáltalán nem befolyásolta, hogy a terméket tesztelésre kaptam a Gerovital Plan cégtől! 

Barátotok/férjetek számára mennyire fontos a megfelelő arcápolás? 


2 megjegyzés:

  1. De , jó hogy írtatok róla! :) Barátomnak se problémás a bőre szerencsére , így nem kell mindenféle vackot kenni az arcára:D . Krémeket használ , Niveát és Babylove-ot :D én ajánlottam neki :$mivel könnyen kiszárad az arca :( . Lehet, hogy egy ilyen lemosóval megajándékozom:).

    VálaszTörlés
  2. Majd írd meg, hogy neki hogy vált be!
    Én csak nagy nehezen tudom rávenni a páromat, hogy mit használjon, mert makacs :)

    VálaszTörlés