2012. április 7., szombat

Elhasznált termékek 2!

Balea Colorglanz 2 Perces Hajkúra Kókusz és Tej: mivel hatalmasat csalódtam a GlissKur balzsamban így megvettem ezt, és sokkal jobb számomra, már az illata is! Puhává varázsolja a hajat és tartalmat UV-szűrőt és nem tartalmaz szilikont! Biztos, hogy újra fogom vásárolni! 

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair Balzsam: egy előző bejegyzésbe már készítettem róla Tesztet!

Solifruit papaja - mangó 2 fázisú fürdőolaj: róla is készítettem már Tesztet!  A családom is előszeretettel használta, remek illata van ha látok ilyet boltban biztos, hogy újra fogom vásárolni!

Douglas selymes arctisztító tej Xs méret: sminkelmosó és arclemosóként is funkcionál, én a szemsminket távolítottam el vele, ami nem tetszik, hogy nagyon sok kell belőle és ettől van sokkal olcsóbb és jobb sminklemosó! Nem vásárolnám újra! 

Kókusz és shea vajas testvaj és tusfürdő: meglepően sokáig kitartott, igaz pár hete, hogy elhasználtam őket, csak nem akartam egyesével írni róluk, hanem összegyűjtöttem! A kis kiszerelésük miatt utazáshoz tökéletes ha nem otthon aludtam őket vittem magammal! Róluk is írtam korábban Tesztet!

Clinique termékek: Clinique Rinse Off Habzó Arclemosó 30ml,Clinique Youth Surge SPF 15 Hidratáló 15ml,Clinique Even Better Bőrtónus Korrigáló Hidratáló SPF 20 15ml,Clinique All About Eyes Rich 7ml egy külön bejegyzésben szeretnék róluk írni! 

Blistex Málna és Limonádé Ajakápoló: nagy kedvencem lett, de inkább télen fogom újravásárolni, amikor extra hidratálásra van szükség! Róla is olvashattok Tesztet!

Balea Cherry Dream Ajakápoló: őt azért vásároltam, mert a fent említett Blistex ajakápolómat, amit vittem magammal gyakorlatra és beletettem a munkaruhám zsebébe, amit bezártam az öltözőben és nem tűnt fel csak otthon, így muszáj voltam másik ajakápolót venni, mert közbe jött egy szünet, de persze ugyan olyat sem akartam vásárolni és szeretem a Balea termékeket, meg voltam vele elégedve! Biztos, hogy újra fogom vásárolni ha a jelenlegi ajakápolóm elfogy!

  

Milyen termékeket használtatok el mostanában? 

4 megjegyzés:

  1. Még így is vannak olyan termékek , amit megszokásból kidobtam, amikor elfogyott! :)

    VálaszTörlés
  2. Wáó :) nem semmi ! :) Nálam is fogynak a cuccok :D szerencsére :D

    VálaszTörlés
  3. Én is örülök, amikor sikerül egy terméket elhasználnom és meglepő, hogy vannak termékek, amik nagyon sokáig kitartanak!

    VálaszTörlés