2012. február 14., kedd

Avon, GlissKur, Balea- TESZT

Karácsonyra kaptam ezt a cukros-szilvás-vaníliás tusfürdőt nagyon szerettem az illata miatt, nekem nagyon tetszik, amúgy is szeretem a szilva illatát! Nem szárította a bőrömet, eléggé sűrű volt és nem kellett belőle sok. Tetszett, szívesen újravásárolnám, nem tudom mennyibe került, mert kaptam, csak az a baj az Avonos és más katalógusból rendelhető dolgokkal, hogy nem jut eszembe, mert bemegyek egy drogáriába és megveszem amire szükségem van és nem jut eszembe a boltba, hogy katalógusból kéne rendelnem és nincs is nagyon a közelemben olyan lány aki tanácsadónő!


GlissKur hajbalzsam: erősen sérült száraz hajra való, az én hajam nincs annyira rossz állapotban viszont tél van így a hideg és a száraz levegő a fűtés miatt jobban kiszárítja, gondoltam egy ki extra kényeztetés nem árt. Nagyon sok jót hallottam erről a termékről, de nekem nem igazán használt vagyis nem éreztem hatalmas változást, sőt egyáltalán semmit sem, pedig most szárazak a hajvégeim! Ennek ellenére elhasználom már nem sok van benne. Maximum akkor éreztem változást ha legalább fél óráig rajta hagytam a hajamon. Az illata eléggé érdekes, nekem nem igazán tetszik, nem fogom újravásárolni!



Balea young "cukorfalat" tusfürdő: nem vagyok egy édesség kedvelő fajta, de ennek imádni való illata van! Először a csomagolása tetszett meg, amúgy is szeretem a Balea tusfürdőket és csak úgy lekaptam a polcról, nem is olvastam semmit sem, majd itthon szaglásztam meg és áhhh nagyon fincsi édeskés illata van. igaza bőrömön már nem is olyan hosszan tartó, de én szeretem. Ha valaki szereti az édes illatokat szaglássza meg a boltban és ha tetszik az illat egy próbát megér. Már sokszor írtam, szeretem a Balea tusfürdőket, mert olcsó és nem szárad ki a bőröm, pedig nálunk kemény a víz!

Ti miket használtok mostanában, volt olyan termék amiben csalódtatok?


Boldog Valentin napot mindenkinek! Ha lehet ilyet kérni dobnátok egy lájkot a képünkre  ITT. Köszönöm!

7 megjegyzés:

  1. Nekem is meg van az avonos tusfürdő , meg a testápolója is :$ imádom az illatukat :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet ha találok egy Avon tanácsadónőt akkor a testápolójával együtt fogom megrendelni! Köszönöm a szavazatot!

    VálaszTörlés
  3. Vannak tanàcsadók,akiknek Avon boltjuk van,pl.a Nyugati aluljàróban,Obudàn az UJ UDVAR bevàsàrlóközpontban a B écsi uton, Meg még több helyen.

    VálaszTörlés
  4. sziasztok! az ország mely részéből kerestek avon tanácsadónőt, mert én az vagyok és hátha tudok nektek segíteni :)

    VálaszTörlés
  5. Ó, ez a cukorfalatos tusfürdő nálam sajnos kimaradt, pedig szívesen megszaglásztam volna...

    VálaszTörlés