2012. február 16., csütörtök

Gerovital Plant hajápolás!


Hullik vagy töredezett

A Farmec kozmetikai vállalat felmérése szerint a magyarok egyharmada elégedetlen a hajával. A panaszra legtöbbször a zsírosodás, a hajhullás és a hajkorpa ad okot.

 Az ezerfős kutatás válaszadóinak 31%-a számolt be arról, hogy problémát jelent a haja túlzott zsírosodása, 27%-uk hajhullásra, 26%-uk pedig hajkorpára panaszkodott. Hajának töredezettsége 21, túlzott szárazsága pedig a magyarok 13%-a számára okoz nehézségeket.
Ezen belül a nők általánosságban több gondról számoltak be, mint a férfiak. Míg a magyar férfiak 20%-a panaszkodott zsírosságra, 17%-a hajhullásra és 25%-a hajkorpára, addig a nőknél ez az arány 41, 37, illetve 28 százalék. Emellett a nők 38%-ának okoz gondot hajának töredezettsége, 22%-ának pedig szárazsága. A Farmec szakértője szerint a nők problémáinak jelentős része a szépségért folytatott harc során keletkezik, mely igencsak meg tudja viselni a hajat.
„Bár a haj egészségét a gének is befolyásolják, a haj károsodásáért a rendszeres hajvasalás és hajsütés is felelőssé tehető, ebben pedig nagyrészt a nők érintettek” – emeli ki Fülőp Enikő, a Farmec magyarországi értékesítési igazgatója. A szakember hozzátette, annak ellenére, hogy a lakosság egyharmada elégedetlen a hajával, hajerősítő készítményeket csak a nők 23, a férfiaknak pedig csupán 2%-a használ. A kozmetikai cégek kínálatában pedig megtalálhatóak azok a hajápolási készítmények, melyek a legtöbb problémára megoldást nyújtanak. Ilyen például az öregedésgátló és a hajhullás elleni sampon, valamint a töredezett hajvégekre, illetve a zsíros hajra való szérum. A Farmec készítményeinek teljes felsorolása a http://gerovital.hu/hajapolas oldalon található.  

Sok bloggerinánál láthattok majd tesztet a termékekről én is nagyon várom majd a véleményüket!

Ti használtok Gerovital Plant termékeket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése