2012. január 2., hétfő

Sunfleur-Hajhulláscsökkentő 5 gyógynövényes sampon Teszt

Ezt a terméket a Sunfleur Facebook oldalukon nyertem! Nagyon örültem neki mivel mostanában hullik a hajam elég erősen és gondoltam hát ha segít a problémámon! Eddig nagyon gyorsan nőtt a hajam és fésülködéskor, hajmosáskor max 10 szál hullott ki, most viszont olyan fázisba van a hajam, hogy lassan nő, de annál több hajam hullik, persze nem kórosan sok és ez is csak akkor ha hajat mosok illetve fésülködés közben! Átlagosan egy nap akár 100 hajszál is kihullik és ez még természetes! De ez a sampon nem csak ebben nyújt segítséget nézzük mit írnak róla:
A Sunfleur sampon zsálya, cickafark, bojtorján és csalán gyógynövények hatóanyagait tartalmazza. Rendszeres használatával csökkenti a hajhullást, fokozza a fejbőr vérellátását. A gyógynövények mellett alkalmazott speciális komponensek és vitaminok, együttesen gátolják a haj újrazsírosodását, és korpásodását. Hatásfoka nagymértékben növelhető a Sunfleur gyógynövényes hajszesz egyidejű használatával.

Saját tapasztalatom az, hogy bár a hajhullás még fent áll igaz már egyre kevésbé hullik, de szerintem ezt nem csak a samponnak köszönhetem, hanem lassan végetér a hajhullásos szakasz és ismét gyorsabban fog nőni a hajam! De ami nagyon szembetűnő változás, hogy nem zsírosodik be olyan gyorsan a hajam! Hétvégente szoktam pultosként dolgozni és leteszteltem a sampon hatékonyságát mivel a cigi füstől( most már nem :) nagyon gyorsan bezsírosodik a hajam és viszket a fejbőröm! Vasárnap estére már borzasztóan bezsírosodott és elég volt a samponból csak egy keveset használnom, nem habzik annyira mint más sampon és 3 percig rajta kell hagyni a hajunkon, nem kellett kétszer tennem a samponból így is nagyon szépen megtisztította! Általában 2 naponta szoktam hajat mosni, mert mint írtam hamar zsírosodik, de amióta ezt a sampont használom 3-4 naponta szoktam hajat mosni, akkor sem zsírosodik olyan gyorsan, amikor pultos vagyok és a fejbőröm sem viszket!  Biztos, hogy ki fogom próbálni a hajszeszeket és a másik fajta sampont is! Eddig még nem volt kedvenc samponom mindig újat próbáltam, de ezt a sampont nagyon megszerettem, még annak ellenére is, hogy gyógynövény illata van! 
Az ára 1000Ft alatt van/200ml

Ti próbáltatok már Sunfleur sampont vagy hajszeszt? Milyen sampont használtok?

3 megjegyzés:

  1. Nem próbáltam még, Bánfi hajszeszt használtam, nekem az rendbe tette a hajamat :) Sampont pedig Baleát használok. Legjobb sampont amit próbáltam! Régen 3naponta mostam a hajam, mert elviselhetetlenül zsíros volt, mióta ezt használom, azóta van hogy 1hetet is kibír a hajam. :) Ez az a sampon: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nxxYugqkL._SL500_AA300_.jpg

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nekem borzasztóan , marékszámra hullik a hajam, de eddig még nem találtam megfelelő sampont, ami megállította ezt a tendenciát :(
    Mennyibe kerül, hol szerezhetném be gyorsan?
    Köszönöm, ha megírod :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Olga!

    Rossmann, Müller, Dougles drogériákban és gyógyszertárakban be tudod szerezni 1000Ft alatt van, ha nagyon erősen hullik a hajad akkor nem árt egy vérvizsgálatot készíteni, hogy nem-e más áll a háttérben!

    Renni: Sokat olvastam már a Bánfi hajszeszről, lehet megér egy próbát, Balea termékekkel eddig meg vagyok elégedve igaz a samponunkból még csak 2 fajtát próbáltam!

    VálaszTörlés