2012. január 25., szerda

Soliteint Színezett arctónus javító hidratáló krém- Teszt




Régóta készülök, hogy elkészítsem a tesztet, de ilyen fényviszonyok mellett nehéz. Rengetegszer próbálkoztam, de a fények miatt nem voltak jó minőségűek a képek! De így legalább igazán sokáig tudtam használni és tényleg jó összképet tudok erről a termékről adni! 
 
Amit a terméken olvashatunk:
Gyorsan beszívódó, selymes hidratáló krém színezőanyagai kiegyenlítik az apróbb bőrhibákat anélkül, hogy a pórusokat eltömítenék. UV-A és UVB fényszűrő kombinációja kis mértékben véd a napsugarak káros hatásától. Szabadgyök megkötő hatású E-vitamint, az édes mandula tápláló olaját és bőrtápláló hatású shea vajat tartalmaz. Egyenletes, matt természetes arcszín.

A csomagolás:

Egyszerű átlátszó műanyag, pumpás kiszerelés, ami megkönnyíti az adagolást és plusz egy kupak, ami jól zár vittem már magammal és nem történt baleset, de azért hosszabb útra ha ezt a terméket vinném leragasztanám a kupakot a biztonság kedvéért!

Az illata:

Elsőre erős, ez az elején nem tetszett, erőteljes parfümös illata van, de idővel teljesen meg lehet szokni, de aki nem szereti annak inkább nem ajánlom.

A színe/ pigmentáltsága:

Ha jól tudom egy színben lehet kapni, én is csodálkoztam, hogy egyáltalán passzolni fog vagy nem, de szépen beleépül az arcbőrbe és nem üt el. Persze aki nagyon fehér annak nem ajánlom. Kár, hogy nincs belőle termékminta, úgy könnyebb lenne kipróbálni! A pigmentáltsága mint egy színezett hidratálóé, nagyobb bőrhibákkal nem bánik el, de egy egyenletesebb arcszínt ad!

















Tartóssága:

Átlagosan 6-7 órán át viseltem és amikor áttöröltem az arcomat egy sminktörlő kendővel bizony megfogta, de azért a nap folyamán megkopott a színe.

Állaga:

 
Nagyon folyékony, de nem csöpög, nekem az arcomra másfél pumpálásnyi elég!

Összességében:

Szeretem, mert praktikus az adagolása, így könnyen lehet szabályozni a mennyiséget, hamar és gyorsabb el lehet kenni kézzel és nem lesz csíkos, könnyen beszívódik. Hátránya talán az illata és muszáj púderezni vagyis nekem, mert nem teljesen matt az eredmény, kissé fénylő hatású, jobban szeretem a matt arcbőrt, de nem vagyunk egyformák. Viszonylag tartós, könnyű viselni, nem kente össze a ruhámat. Náthás időszakban azért nem használnám, mert hamar lekopna az orrunkról, de én ilyenkor nem használok csak hidratáló krémet. A bőröm puha és feszes lesz tőle, nem zsírosodik és nem lett tőle pattanásom. Suliba ideális választás ha egy egyenletes arcbőrt szeretnénk.
70 ml és kb 1000Ft, tehát teljesen megéri. Ahol megtudjátok vásárolni: Tesco, Rossmann. Magyar termék!


smink nélkül



színezett hidratálóval

Látszik a különbség, igaz nem tüntet el minden bőrhibát, de egy egyenletesebb arcbőrszínt kapunk, a pirosságot is kicsit halványítja! Látszik, hogy rengeteg anyajegy és szeplő van az arcomon, amiket szeretek vagyis nekem tetszik, teljesen őket sem tünteti el, csak tompítja őket! Hétköznapokra tökéletes, szeretem a természetes hatást!

Ti próbáltatok már színezett hidratálót? Bevált?

A terméket a Soliteint Kozmetikai Kft-től kapta tesztelésre, ez semmilyen mértekben nem befolyásolja a véleményemet! Honlap:SOLITEINT Kozmetikai Kft

4 megjegyzés:

  1. úristen!mennyiért vetted?

    én múlt héten vettem egy balea young színezett hidratálót és pattanásos lettem tőle.soha többet!

    de ezt kipróbálom :D

    VálaszTörlés
  2. Nem gondoltam,hogy ennyire jó:)

    VálaszTörlés
  3. TuzaVivi: tesztelésre kaptam, de Tesco-ba és Rossmannba megveheted kb 1000Ft körül van!

    Ivcsi: én sem gondoltam volna :) de szerencsére nem okozott irritációt és még a színe is jó!

    VálaszTörlés
  4. Hú tök jó :) amúgy is imádom az arctónus javító krémeket :) és azt hittem, hogy drágább :O

    VálaszTörlés