2012. január 27., péntek

Essence tesztek!

Hoztam pár tesztet nektek, a 299Ft-os zsákmányokból. A héten még benéztem a Rossmannba és vettem még két szájfényt! Nagyon sok jót olvastam róluk így gondoltam ennyit megér, sőt mostanában nem is szoktam nagy vásárlásokat tartani! Így vettem két stay with me szájfényt

04 Trendsetter- 05 I Like cotton candy- 01 Pure beauty

ugyan az a sorrend!
A stay with me szájfényeket még nem próbáltam, de az XXXL nudes 01 Pure beauty a kedvencem, megszerettem a visszafogadt színeket :) kicsit nehéz egyenletesen eloszlatni, nem igazán tartós, de egy szájfénytől nem sokat várok és nagyon kellemes illata van! Egy füstös szem mellé nagyon jó párosítás!
Kíváncsi vagyok a másik két szájfény, hogy fog teljesíteni!

A smokey eyes szempillaspirálról is sok jót olvastam, épp kifogyóban vagyok szempillaspirálból és ezért ez az akció jókor jött!

natúr szempilláim

1 réteg szempillaspirál után
Szerintem látszik a különbség, nem dúsít, de szépen szétválasztja a pillákat és meghosszabbítja! Egész héten ezt használtam a suliba és nem potyogott le, a helyén maradt, tartósnak mondanám! Biztos napi használatba lesz nálam, aki ettől drámaibb pillákat, vagy dúsabb pillákat szeretne válasszon más terméket,de 299Ft-os megér teljes mértékben!


Ti próbáltátok valamelyik terméket? Mi a véleményetek?

2 megjegyzés:

  1. deeejóó a nude szájfény,remélem jövő7ig marad belőle:) Én pont a smokey eyes szempillaspirált hagytam ott,de másik kettőt elhoztam :)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként meddig tart az akció? :]

    VálaszTörlés