2011. december 9., péntek

Lumiere Minerals alapozó és pirosító Teszt!

Viktoria és Csilla  a Lumiere márkának a sminknagykövete (Gratulálok csajok)náluk olvastam a termékekről és  felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyenek lehetnek a termékek! Láttam, a honlapot böngészve tudtam, hogy ki akarom próbálni őket ezért írtam egy levelet, hogy ha lesz lehetőség akkor szeretnék rendelni mintát, mivel blogerina vagyok így kivételesen tudtam rendelni minta terméket :) Első választásom egy alapozóra és egy pirosítóra esett! Még sosem volt por állagú alapozóm, ezért szerettem volna kipróbálni, hogy mit tud! A pirosítókért meg oda vagyok így muszáj volt! :) Hamar meg is érkezett, már nagyon vártam őket, és nem csalódtam! Már csak a szemhéjpúderre és a szájfényre vagyok kíváncsi!



Pirosító:
Árnyalat: earth
Nézzük mit ír róla a honlap:
http://www.naturkozmetikumok.eu/webshop/product_info.php?cPath=67_68&products_id=397

Saját vélemény:

Egy sötét színt választottam, túl sok rózsaszín pirosítóm van! Ami nagyon tetszik, hogy matt színű és hogy hihetetlenül kevés mennyiség kell mivel hihetetlenül pigmentált termékről van szó! Szerelem volt első látásra! Úgy szoktam használni, hogy egy kicsi mennyiséget át ütögetek a termék kupakjába és onnan veszem fel ecsettel, szépen el lehet oszlatni a terméket, nem hullik, hiába por állagú! Ami még nagyon megtetszett, hogy tartós, én mindig ledörzsölöm magamról a pirosítót, de reggel 8-tól délután 5-ig volt fent az arcomon, igaz kicsit kopott a színe, de még így is fantasztikus volt! Teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a termékkel! Bátran ajánlom mindenkinek! 

Alapozó:

Árnyalat: Light medium cool
Amit a honlap ír róla:
http://www.naturkozmetikumok.eu/webshop/product_info.php?cPath=67_72&products_id=292

Saját vélemény:

Mint írtam fentebb is még sosem volt por állagú alapozóm, sőt nem is nagyon szeretem az alapozókat, vagyis nem szeretem, ha maszk hatású! Azt szeretem egy alapozóba, hogy ha nem érzem, hogy rajtam van és nem kell igazgatnom! Egy nagy púderecset segítségével vittem fel az alapozót és nagyon tetszett a látvány, szép egyenletes hatás, de még is természetes, és szépen igazodik az arcbőrömhöz! Nagyon könnyű használni mint ha csak púdereznénk, és ebből is szintén csak kevés termékre van szükségünk! Persze akinek nagyobb bőrhibái vannak annak nem árt a kritikus helyekre először korrektort tenni és utána alapozni! Mivel por állagú a termék ezért utána nem púdereztem, de így is szép matt a végeredmény! Szintén kitartott egész nap igaz kopott a színe, de nem igazán vagyok az a fajta aki folyton igazítgatja a sminkjét! Amit nagyon szeretek még ebben a termékben, hogy sokkal egyszerűbb egyenletesen és szépen lealapozni az arcot mint egy folyékony alapozóval!





Összegezve:

Mivel ásványi termékről van szó ezért bátran ajánlom mindenkinek számomra is jobb érzés egy ilyen terméket használni, mert tudom, hogy a bőrömnek is jót tesz! Igaz, hogy drágább mint egy drogériás termékek, de most karácsony közeledtével megéri rá beruházni! De számtalan jó tulajdonsága van nézzétek meg a honlapjukon:
http://www.naturkozmetikumok.eu/webshop/index.php

Facebook oldaluk:
http://www.facebook.com/pages/Mineral-Beauty-A-term%C3%A9szetes-sz%C3%A9ps%C3%A9g/115493658538869


Ti használtok ásványi termékeket?



4 megjegyzés:

  1. felkeltetted az érdeklődésemet az alapozóval! :)
    érdekes színe van a pirosítónak, de a swatch tetszik róla! :)

    VálaszTörlés
  2. Holnap ha lesz időm készítek velük sminket!

    VálaszTörlés