2011. november 3., csütörtök

Miss Rose paletta

Ismét nyertem, komolyan nem hiszem el, pedig sosem voltam szerencsés alkat.Erzsi Facebook oldalán hirdetett egy játékot és én lettem az egyik szerencsés nyertes. Nyereményem egy gyönyörű Miss rose paletta és kaptam egy kis szemhéjalapozó mintát( róla később írok)

Természetesen nagyon örültem a palettának, mint már írtam többször is én egy kis városban lakom, nem sok helyen lehet nálunk kapni Miss Rose termékeket, és nagyon hamar elkapkodják őket! Egyedül egy kis palettám van tőlük és egy pirosítóm.  Szerettem volna még hasonló palettákat, de most nagyon örülök, mert egy szép nagy paletta tulajdonosa lettem!








23 db szemhéjfestéket, 2 pirosítót és két applikátort tartalmaz. A színek gyönyörűek, erősen pigmentáltak, kicsit porozódnak, ezért sminkelés közben figyelni kell, de én először mindig a szemhéjamat festem ki és utána alapozok! Csillogó színeket találunk a palettába, jól összeválogatott színekkel találkozhatunk. A felső réteg sokkal több csillámot tartalmaz, de az alatta lévő szín is ugyan olyan szép. Az állaga szinte már krémesnek mondható, könnyű  velük dolgozni. Aki nem szereti a csillámos színeket annak nem igazán ajánlom!
Az illata parfümös, de sminkelés közben ezt nem érezzük.
Sajnos nem éppen a legjobb fényviszonyok között tudtam fényképezni, eléggé borongós az idő, élőben kicsit élénkebbek a színek!
Jöjjenek a képek:











Találunk még benne 2 db pirosítót is, aminek azért örültem, mert mind a két árnyalat matt színű, az egyik rózsaszínes a másik inkább korallos barackos árnyalat. Biztos gyakran fogom őket használni! Szintén jól pigmentáltak!


Nagyon örülök ennek a palettának, biztos, hogy sűrűn fogom használni, szeretem a csillogó színeket! Most már kezdem érteni, hogy miért szeretik sokan a Miss Rose termékeket! Most már egyre kíváncsi vagyok a többi Miss Rose termékre. 




Ti használtok Miss Rose termékeket? Meg vagytok velük elégedve??

5 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon tetszik :)
    Használd őket egészséggel !
    És készíts szép sminkeket :)

    Ui.: Nem tudtam, hogy blogod van de most feliratkoztam :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Ha minden jól megy, holnap fel is kerül egy smink ezzel a palettával :)
    Nagyon örülök, hogy feliratkoztál! :)

    VálaszTörlés
  3. gratu,nagyon szép dolgot nyertél :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem szerencsém van, errefelé sok helyen árolnak Miss Rose-t:) Engem eléggé zavar, hogy porzik, de a színeit nagyon szeretem:)

    VálaszTörlés
  5. Nóra: Köszönöm!
    Echanting: igen porzik, de a színek áhh gyönyörű, a krémes pirosítóra már egyre jobban kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés