2011. november 23., szerda

Kókusz és shea vajas testvaj és tusfürdő!

Ezt a kis szettet a tesco-ban vásároltam, rendeget féle ajándék csomag közül sikerült kiválasztanom a legborzalmasabb csomagolású terméket, sajnos azt a papír tasakot elfelejtettem lefotózni amiben a termékek voltak! De miért is választottam ezt? Nem a csomagolása végett hanem, mert kókuszos sheavajas és, mert mini kiszerelésű és 600-700Ft között volt az ára! Gondolkoztam még az ajakápoló szetten is, mivel tégelyes a kiszerelése  nem szeretem, hogy folyton bele kell nyúlnom ezért inkább ezt hoztam magammal! Teljesen zsákba macska volt az egész mivel papír tasakban volt becsomagolva és nem láttam belőle semmit sem, természetesen volt egy kis cetli amire fel volt tüntetve a csomag tartalma:)


Kezdjük a tusfürdővel, a csomagolása borzalmas, átlátszó műanyag csúnya zöld kupakkal ami, csavaros, zuhanyzás közben nem praktikus vizes kézzel tekergetni :) Átlátszó, sűrű nem kell belőle sok én fürdőrózsát használok, jól habzik az illatát pedig nagyon szeretem, de nem igazán tartós! Mivel csak 75 ml és kis helyen is elfér ha nem otthon alszom akkor ezt szoktam bedobni a táskámba (rossz szokásom,hogy bárhova megyek még ha a páromékhoz is a saját tusfürdőmet szeretem használni). Ami még jó pont, hogy nem szárad ki tőle a bőröm, nálunk amúgy is nagyon kemény a víz, de kellőképpen hidratál.
Nem rossz, de nem vásárolnám újra!


A testvaj csomagolása is borzalmas ugyan az a zöld szín, szintén csavaros tetővel. Az illata szintén kókuszos, sőt valamivel jobb is mint a tusfürdőé! A termék csak 50ml szintén viszem magammal :) nagyon szeretem még sosem volt testvajam tehát nincs összehasonlítási alapom, az biztos, hogy sűrűbb, mint egy testápoló, de könnyen beszívódik és nagyon puha lesz tőle a bőröm. Nem hagy nyomot és nincs zsíros érzés a bőrömön, mint sok testápoló után! Már a felét el is használtam, sokszor kézkrém helyett is ezt használom. Ha lehetne ezt a terméket újra vásárolnám! Egy próbát megér, persze aki nem szereti az erős kókuszos illatot annak nem ajánlom! Ha jól tudom más illatban is kapható! De ennyi pénzért egy próbát megér, utazáshoz is jól jöhet!


Ti használtok testvajat? Szerintetek jobb mint a testápoló?

4 megjegyzés:

  1. nekem 3 ízű szájápolóm van,imádom

    VálaszTörlés
  2. ezek ilyen picik ? :( Amúgy tuti jó illatuk van, imádom a kókuszt *.*

    VálaszTörlés
  3. mind ilyen pici, de nekem nagyon tetszenek. én csak az ajakápolós szettet vettem eddig meg, de ha lesznek még mire hazamegyek, tervezek mást is venni. Ezt legalább a repülőre is felvihetem, ha úgy alakul.

    VálaszTörlés
  4. Még sosem használtam, de nekem az írottak alapján bejön, lehet kipróbálom:)

    A csomag megérkezett?:$ Igaz, hogy csak csütörtökön adtam fel, de elsőbbségivel, szóval meg kellett hogy érkezzen ma! Bocsi, csak izgulós vagyok:D

    VálaszTörlés