2011. december 2., péntek

Ünnepi NYC újdonságok!


Itt a december, közelednek az ünnepek. Családi összejövetelek és baráti társaságban töltött bulik váltják egymást, s akár lesz hó, akár nem, a hópelyhekre emlékeztető csillámoknak biztos helye van az ünnepi sminkekben.

A New York Color márka decemberben a  „Nagy Alma” bulijai által ihletett termékekkel emeli az ünnepi hangulatot.

A csillámok – mivel visszaverik a fényt – optikailag nagyítják a szemeket, és még a legegyszerűbb sminkeket is képesek feldobni. A sminked az új Show Time Glitter szemceruza segítségével lehet visszafogott, vagy épp varázslatosan szikrázó. Négyféle színben kerül az üzletekbe, a feketétől a türkizkékig, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő színt.

A másik újdonság a körmöknek is extra ragyogást ad; az Expert Last két új csillámló lakkja ugyanis bármilyen színű lakkból látványos, partiért kiáltó körmöket farag

 
Turbózd fel a szemeidet és a körmeidet, hogy az idei ünnepekkor túlragyoghass mindenkit!

Show Time Glitter szemceruza
 
Javasolt fogyasztói ára: 599 Ft
Színek:
  • Show Time Black (fekete)
  • Starry Blue Sky (kék)
  • Paparazzi Purple (lila)
  • Stardust Turquise (türkiz)
Expert Last

Javasolt fogyasztói ára: 599 Ft
Színek:
  • Midnight Confetti (lilás kék)
  • Disco Ball (fehér)    MATTE ME CRAZY! FEDŐLAKK

    Ha meguntad a fénylő körmöket, itt az ideje, hogy mattítsd a végeredményt. Mindössze egy rövid New York-i perc alatt megteheted. Gyerekjáték! Egyetlen réteggel elérheted a kívánt hatást, ami olyan, mintha a körmeid megfagytak volna. Szállj szembe a téllel, és mattíts bármilyen árnyalatot a világostól egészen a sötétig. Légy kreatív, játssz a textúrákkal! Mindenki odáig lesz az eredményért.
 
Javasolt fogyasztói ár: 599 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése