2011. október 28., péntek

Az Astor bemutatja az új Skin Match Fusion alapozót

Az Astor első bőrszínhez illeszkedő alapozója szabad szemmel láthatatlan, 100%-ig természetesnek tűnik és hibátlan végeredményt nyújt. Végre a hibákat tűntetheti el, és nem a bőrét.


2011 novemberétől ötféle árnyalatban kerül az üzletek polcaira a SkinMatch alapozó, amely a bőrszínhez illeszkedő alapozók új generációját képviseli. Okosan utánozza a bőr színét és textúráját, így a SkinMatch olyan egyedi lesz, mint az ujjlenyomata. Különleges, rugalmas formulájának köszönhetően szinte összeolvad a bőrrel, így a szem számára láthatatlanná válik. Eltünteti a foltokat és kisebb hibákat, javítja a bőr textúráját, ragyogóan élettelivé varázsolja az arcot, felfedi – és nem elrejti – a természetes szépséged. Az arcod ragyogó, egyenletes színű és hibátlan egész nap.

Gél-bázisú emulgáló összetevőinek köszönhetően a formula képes akár 45% vizet tárolni, ami az alapozó frissességét ill. tökéletesen eldolgozható felvitelét teszi lehetővé, így a bőr rugalmassá és hidratáltá válik.

Az Astor Skin Match alapozó nem csak a szem számára észrevehetetlen, hanem a tapintást is „megtréfálja”, hiszen érintésálló.

A SkinMatch alapozó 20-as fényvédő faktorral rendelkezik. A bőrgyógyászatilag tesztelt, olajmentes formula hagyja a bőrt lélegezni, nem tömíti el a pórusokat. Továbbá egész nap tartós viseletet biztosít.

A SkinMatch alapozó öt árnyalatban kapható, a világostól a sötétebb színekig. Bármilyen is a bőrtónusa, élvezheti a láthatatlan tökéletességet.

Ahhoz, hogy 100%-ig természetes, hibátlan legyen a megjelenése, az Astor  teljes, személyre szabható termékcsaládot ajánl: SkinMatch  alapozó, SkinMatch púdert a matt hatásért és SkinMatch trio pirosítót a ragyogóan egészségesnek ható eredményért.

És még valami! Amellet, hogy a termékcsalág alapozót, púdert és pirosítót is kínál, minden SkinMatch alapozó árnyalatnak megvan a maga púder és pirosító árnyalata. Ennyire egyszerű tökéletesíteni a hibátlanul természetes kinézetet!


Az Astor SkinMatch család termékeinek javasolt fogyasztói árai:
Alapozó: 3429.-Ft
Púder: 2499 Ft
Pirosító: 2499 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése