2011. augusztus 16., kedd

Nyereményjátékon nyert ajándékok tesztje!

Már írtam róla, hogy nyertem Become Beauty nyereményjátékán és most jöjjenek a tesztek! 

Még sosem volt Lora körömlakkom, mert nálunk még nem találtam egy boltban sem, de nem adom fel a keresést főleg, hogy most már birtokosa vagyok két körömlakknak, amik fantasztikusak! Sok blogon olvastam már róla, hogy mennyire szépek és jók, de most már én is kijelenthetem, hogy fantasztikusak. 
Kicsit meglepődtem, hogy nem olyan sűrű mint az eddigi lakkjaim, de szép erős színük van és gyorsan száradnak! A lemosásnál akadt némi gondom, mert nagyon megfogta a körmömet :)  de lehet a körömlakk lemosó hibája is (Coop-os nem volt itthon más így muszáj voltam ilyet venni ) de ez is mutatja hogy mennyire élénkek a színek. 
Tartósságával sincs baj általában 2-3 nap alatt úgy is lemosom őket és újrakenem, mert ennyi idő alatt megunom és újra akarom lakkozni a körmömet.  Nem használtam fedőlakkot sem pedig alaplakkot és így is kibírt 3 napot igaz a köröm végeknél már kicsit kezdet kopni.
Ha találok valahol még Lora lakkot biztos venni fogok belőle!


96-os és 89-es
 
Most jöjjenek a rúzsok, még Nivea rúzsom sem volt sőt még nem is hallottam róla, hogy vannak smink termékei is! Ti tudtátok?
Nagyon szép színű rúzsokat kaptam nincs is a gyűjteményemben ilyen színek pedig szerintem alap darabnak kellene lennie, de valahogy sosem vettem ilyen színeket! A rúzsok állaga nagyon krémes, könnyen felkenhető, de vigyázat cserepes ajkakon nem mutat jól, mert megül a kis ráncokban és kiemeli a száraz részeket! Mivel nagyon krémes így nem is tartós annyira, de én evés és ivás előtt általában letörlöm.Puhák maradnak utána az ajkaim ami plusz pont. A pigmentáltságával sincs bajom, nem túl erős tehát általában kétszer átmegyek az ajkaimon, de így sem lesz vastag a rúzs. Ha valahol látok ilyen rúzst bár kétlem, hogy kis hazánkban lehet venni, de ha láttok írjátok  meg! 
Az illata kellemes nem tudom mihez hasonlítani talán átlagos Nivea illat. Plusz pont még, hogy nagyon jól záródik, így könnyedén magunkkal vihetjük, nem lesz minden rúzsos! :) 

72 Lovely Red
68 Apricot Shine 

Van Lora lakkotok, meg vagytok vele elégedve? Nivea sminktermékkel találkoztatok már?

6 megjegyzés:

  1. Nekem vannak Lora lakkjaim, de mindenképp használj alá alapozólakkot, mert tényleg fognak. :(
    Amúgy én is meg vagyok elégedve velük. Nivea rúzsom még nem volt, de szemcerkám igen, és nagyon szerettem. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy bejönnek a körömlakkok! Én is imádom őket!

    VálaszTörlés
  3. Nivea sminktermékeket Németországban láttam. Meg is lepődtem rajta. :D Pár hete itthon láttam a Duna plázában egy drogériában rúzsokat és szemceruzákat. Gyönyörű rúzsok voltak, de nem egy forgalmas drogéria, ki tudja mióta állnak ott , úgyhogy inkább nem vettem.

    VálaszTörlés
  4. Pesten van ilyen sminkes Nivea bolt. Én még nem próbáltam, de szerintem irreálisak az árak. Lora lakkom nekem nagyon sok van és imádom őket. Csak ne lenne olyan büdös.:D:D

    (Andi)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nincs még Lora lakkom, de én a Maybelline Colorama lakkokra esküszöm, nekem az vált be a legjobban.

    Nivea sminktermékekről meg már hallottam (valószínűleg egy beauty blogon, hol máshol :D), de én is meglepődtem, hogy van ilyesmi is... :)

    VálaszTörlés
  6. Hát igen a Lora lakkok illata nem éppen kellemes de kárpótol, hogy gyönyörű a színük :)

    Nekem a rúzsok beváltak főleg a színűket szeretem. Ha egyszer Pesten járok :) akkor megnézem a többi terméket is :)

    VálaszTörlés