2011. augusztus 4., csütörtök

Essence 299Ft-os zsákmány!

Tegnap végre én is tudtam vásárolni az Essence leakciózott termékei közül. Nálunk még mindenből volt. Számomra ez egy kis elő névnapi ajándék magamnak, mert pénteken lesz a névnapom, amiből már kitalálhatjátok, Krisztinek hívnak. :) Tesztek érkeznek hamarosan, most csak gyorsan pár képet mutatok a szerzeményekről, nem vásároltam sok mindent, mert az elmúlt két hétben rengeted mindent kaptam, nyertem, vásároltam.


Még gondolkozom pár dolgon, hogy vissza kéne menni a Rossmannba és megvenni például a bronzosító púdert, vagy sun club szemceruzákat.

7 megjegyzés:

  1. úgy látszik ecsete mindenkinek lett, csak nekem nem. :D azt majd megmutatod, hogy összekeverve milyen színe van a bronzosítónak, mert én világos bőröm ellenére a sötétebbet vettem, mert annak jobban tetszett a pirosító része, ennek meg szerintem túl világos nekem. :)

    VálaszTörlés
  2. Tök jókat vettél! :)
    Majd lesz belőle teszt?
    A sun clubos szemceruzákat csak ajánlani tudom, nekem annyira bejött amit elsőre vettem, hogy másnap visszamentem a többi színért :D
    A mattító lakkal is szemezgettem, de az egyik nagyon csúnyán össze volt száradva és a színe is fura volt, ezért nm mertem megvenni :S

    VálaszTörlés
  3. Hollywood-dreams: Én meg a sötétebb bronzosítót akartam megvenni, de már csak ez volt :) természetesen lesz teszt, szerintem még ma:)
    Én kis városban lakom és az a jó,hogy nem sokat tudnak az ilyen akciókról és a polcokon általában minden megtalálható :)

    Sunny: persze, hogy lesz teszt, a sun club ceruzák pedig a te tesztjeid alapján tetszettek meg lehet ma veszek egy kék színűt, fekete meg barna színű ceruzám sok van, de a kék nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik az oldalad, ezentúl olvasó leszek :)
    Ha érdekelne a barátnőmmel én is nyitottam egy hasonló témájú blogot. Ha van kedved nézz be.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen be is nézek hozzátok!

    VálaszTörlés
  6. Nekem sem jutott már ecset!! Pedig nagyon szerettem volna...:S:(:'(

    VálaszTörlés