2011. augusztus 29., hétfő

Essence 299Ft-os termékek! Teszt

Már volt egy ilyen bejegyzés, amit Itt találhattok meg, de azóta visszamentem és vásároltam még pár dolgot, illetve kaptam, mert voltam anyukámmal és tesómmal is vásárolni.

De nézzük miket vettem még:

Sun club bronzing blush:

02 good night darling

Először a 01-es árnyalatot vettem meg mert nem volt más a boltban, de amikor tesómmal voltam akkor szerencsére kipakoltak belőle párat! A véleményem ugyan az róla mint a világosabb testvérkéjéről, amit Itt olvashattok el! De azért az kicsit sötétebb, elég sokat használom! 

felül a bronzosító-alul a pirosító


Sun club bronzing powder:


02 sunlight mix
A csomagolása a szokásos műanyag, még jól zár, az illata pedig vaníliára hasonlít. Ez egy sötétebb árnyalat, nekem pont megfelelő nem kell belőtte sok, én pirosító helyett szoktam használni, úgy hogy összekeverem a színeket. De a világos rész kiemelőként is szolgál. Arany csillámdarabok találhatóak benne, de nem zavaró. Elég gyakran használom, de nem látszik meg rajta, biztos sokáig elég lesz! Ezt szoktam általában magammal vinni, így a felirat már eléggé elkopott, de ez nem baj, csak ne törjön össze! 299Ft-ot megért!

összekevertem a színeket

Sun club waterproof eyeliner:


03 blue lagoon árnyalatot vettem meg ami fantasztikusan szép kék! A csomagolása is tükrözi, hogy milyen szép színt kapunk. Hegyezős ceruza, amit azért nem szeretek, mert sok kárba vész hegyezés során. Habár nálam még nem igazán fogyott el ceruza :) de szerintem ez el fog fogyni! Az, hogy valóban vízálló nem teszteltem le, mert strandra nem festem ki magamat, az biztos, hogy kicsit nehezen tudtam eltávolítani a szememről, de nem lehetetlen, sima sminklemosóval is, nem kell hozzá vízálló. Az első sminkes posztomban láthattátok is a szememen, amit Itt tudtok megnézni! Suliban biztos gyakran fogom használni, mert elég csak kihúzni vele a szememet és már is szépen kiemeli!

b-j: sun club szájfény - sun club szemceruza

Sun club refreshing and moisturizing lipgloss:

08 sun glow

Erre anyukám beszélt rá Ő a 06-os árnyalatot vásárolta meg és mivel tudta, hogy szeretem a szájfényeket ezért kaptam tőle ezt a szép darabot! A csomagolása egyszerű, átlátszó így láthatjuk, hogy milyen szájfényt kapunk. Az applikátora hosszú és elég festéket vesz fel számomra kényelmes a használata, de akinek vékonyabb az ajkai annak nem hiszem, hogy egyszerű. Fényvédős igaz nem sok, mert spf 6, de több mint a semmi, azóta ezt viszem magammal mindenhová, a színe csodás, világos rózsaszín rengeteg csillámmal. Az illata karamell illatú, ami annyira nem szeretek, de nem tolakodó! a színe mindent kárpótol!


Ti mit vettetek?

6 megjegyzés:

  1. Ez a szájfény nekem is megvan! :) Viszont szerintem Sun Glow :) Legalábbis az enyémre az van írva :D Nagyon szeretem, mert iszonyú jó a színe, tetszik, hogy csillámos, sokszor használom :)

    VálaszTörlés
  2. Igazad van már javítottam is, a páromnál hagytam a szájfényt és netten keresgettem a neve után :)

    VálaszTörlés
  3. Én is vettem szájfényt, lakkokat, spirált és ugyanezt a Sun Club bronzosítót. Nagyon szuper leárazások ezek, a kék ceruza csodaszép.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a kék ceruzát, már hegyeznem is kellett belőle. Sokszor az ilyen leárazásokon figyelek fel termékekre, amiket eddig nem is vettem észre!

    VálaszTörlés
  5. a bronzing blush és a bronzing powder nekem is megvannak. nagyon szeretem őket, imádom az illatukat. :) én mindig összekeverve használom őket, mert úgy az igazi. :)

    VálaszTörlés
  6. ÉN is nagyon szeretem őket nyáron szinte csak őket használtam.

    VálaszTörlés