2011. augusztus 26., péntek

Balea tisztító masz cinkkel

Nem igazán ismertem a Balea termékeket, mert eddig mindig csak Rossmannba jártam :) De amikor ott voltam gondoltam veszek egy arcmaszkot mivel zsíros a bőröm főleg nyáron így erre a cinkes maszkra esett a választásom, igaz jobban szeretem a lehúzhatós maszkokat.

Mit ír róla a Balea:

A cinket tartalmazó Balea arctisztító maszk hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és mattítja a bőrt. A fehér ásványi anyagokban gazdag timföld felszívja a felesleges bőrzsírt. A cink csökkenti a bőrirritációt és megnyugtatja a bőrt. A hialuronsav és tejfehérje gondoskodnak a megfelelő hidratáltságról.



Eléggé folyós maga a maszk, de nem csöpög le az arcról, nem húzódik közben az arcom és nem is csípett! 15 perc után lemostam a maszkot és az eredmény meglepett, puha volt a bőröm és matt :) Tehát amit ígért az nálam bevált! 2x8ml tartalmaz ami nekem 3-4 alkalomra elég. Azóta már a 3 csomaggal vettem belőle! Hetente 2 alkalommal használom.

Nem mondom, hogy nem fogok más arcmaszkot kipróbálni, mert most már érdekel a többi Balea arcmaszk is, de erről már tudom, hogy jó!

Ti milyen arcmaszkot használtok?

7 megjegyzés:

  1. én is ezt használom! nekem is bevált! nagyon puha lett tőle az arcom, és tökre felrissült. én is már 3szor használtam belőle, szerintem még egy alkalomra elég lesz :D

    VálaszTörlés
  2. Én a Baleások közül többet kipróbáltam (zsíros/kombinált bőröm van), nekem a legjobban a holt tengeri iszapos vált be! Az a baj vele, hogy ugyanekkora mennyiség azt hiszem, de nincs kétfelé szedve, szóval nem lehet sokáig tárolni, mert ha megbontod, hamar beszárad.
    A másik bajom vele, hogy ahhoz túl drága, hogy folyamatosan ezt használja az ember, szóval most keresgélek valami tubusos maszk után, ami azért sok alkalomra elég.

    VálaszTörlés
  3. A holt tengeri iszaposat nézegettem azt szerintem ki fogom próbálni! Hát igen én s számolgattam már, hogy így lehet hogy sokkal drágább, mint ha vennék egy tubusos maszkot! Ha találsz valami jót írd meg!

    Sunnygirl. nekem is általában 4 alkalomra elég, de ha nagyon nem szép a bőröm akkor kicsit többet teszek fel és akkor csak 3 alkalomra elég!

    VálaszTörlés
  4. Okés! :) Az az igazság, hogy még nem akadtam semmi jóra, pedig több hete keresgélek. Nem akarok egy vagyont kiadni rá, de az az igazság, hogy egyelőre nem nagyon találtam semmit. Próbálnék ilyen hol tengerest, mert ez nagyon jó volt, de még nem találtam más márkából. De nem adom fel! :D És természetesen te is írd meg, ha találnál valamit! :)
    Még régen Timi írt azt hiszem a Himalaya Herbals-ról, és mintha ott lett volna, de a boltokban sosem találtam még, és kicsit drága is volt, ahol én néztem.

    VálaszTörlés
  5. Nekem sem a DM-es, sem pedig a Rossmann-os szóval az ilyen drogériás pakolások nem váltak be. Vagyis tizenévesen még lehet jók ezek a kencék, de 25 és 30 fölött már ez nagyon-nagyon kevés :-( Tizenéves kollagéndús bőrre szinte minden jó, ha nem allergiás rá az ember :-) Ezért is mondják, hogy kár 25 éves kor alatt drága terméket használni, mert nem lehet érzékelni az 500 forintos és a 15e Ft-os krém közötti különbséget. De majd 35 év felett megérződik - gondolom :-)

    VálaszTörlés
  6. 1-2 év múlva én is szeretnék váltani a napi és heti arcápolási rutinomat, kicsit jobb krémekkel szeretném magamat kényeztetni és a bőrömet is és szeretném megelőzni vagyis inkább késleltetni a ráncok megjelenését, friss üde legyen az arcom!

    VálaszTörlés