2013. szeptember 17., kedd

Legjobb izzadásgátló! - Rexona Maximum Protection

Egy régebbi bejegyzésben: Minden tizedik nő szenved az izzadságtól! már említettem a Rexona új deóját, viszont akkor még nem próbáltam.

Első találkozásom a Pixibox Summer-ben volt egy, amit azonnal kipróbáltam és rögtön beleszerettem. Hogy miért is? Ugyebár írja, hogy lefekvés előtt használjuk és másnap tikkasztó hőség volt és egész nap a finom illat forrását kerestem, ami nem más volt mint az én hónaljam, tudom-tudom, kicsit furcsán hangzik, de igaz.
Nem sárgítja be a fehér pólóimat, ami még egy plusz pont és segít az egész napos friss hatás fenntartásában. Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve, mert betartja, amit ígér és nagyon szeretem az illatát is.



A Rexonától is kaptam egy csomagot, még egyszer nagyon köszönöm! Anyukámnak is adtam és azóta Ő is csak ezt használja! két negatív dolgot tudnék megemlíteni, az egyik az, hogy szerintem viszonylag hamar elfogy a másik pedig az ára, ami 1399 Ft vagyis legutóbb ennyiért vettem  a Rossmannban.




Ti próbáltátok már? Mennyire vagytok vele megelégedve?

2 megjegyzés:

  1. Először a kéket használtam és eleinte nem annyira szerettem. Túl erős volt az illata, nem is vált be, de egyszer csak mégis elkezdett működni. (A legnagyobb melegben állt be a változás. Nem értetem, de örülök, hogy nem került a pénzkidobás kategóriába.) Azóta kipróbáltam a zöldet is, annak az illata jobban tetszik és a Dove zöldteás-uborkás is bevált. (Szerintem nincs sok különbség.)

    VálaszTörlés
  2. A Dove-t még nem próbáltam. Én a kék illatát szeretem a legjobban a lilát a legkevésbé!

    VálaszTörlés