2013. június 28., péntek

NYC újdonságok

NYC Sparkle Eye Dust szemhéjpúder:




Csempéssz egy kis igazi new yorki varázslatot az életedbe! A NYC Sparkle Eye Dust szemhéjpúder ragyogóvá és élettelivé teszi megjelenésed. Válaszd a “soha nem nyugvó” város izgalmas stílusát!

MELYIK ILLIK HOZZÁD?
A NYC Sparkle Eye Dust szemhéjpúderrel nem lőhetsz mellé.Adunk 2 tippet, hogyan használd, ha igazi NYC megjelenésre vágysz….

Halo:
Kell egy kis fény, hogy felragyogjon borús napod?Elég egy könnyed érintés szemhéjad vonalára és máris Te leszel a fény az éjszakában! Mártsd az applikátort a púderbe, ütögesd le a fölösleget és gyengéden rajzold körbe szemed a pillák vonalában.
Block
Olyan ragyogást szeretnél, ami még a Time Square fényeit is elhomályosítja? Vidd fel a szemhéjport körben, egész szemedre, használd ki különlegesen magas pigmentáltságát.Ilyen sminkkel az egész társaság téged fog bámulni, ahogy kecsesen libbensz a táncparketten. A metszett végű applikátor segítségével pontosan megrajzolhatod a kívánt vonalat, majd satírozd kedvenc színedre, meglátod, egyetlen, vékony réteg is elég lesz!
A mesterkozmetikus szépségtippje: tarts papírzsebkendőt szemed alá, amikor felviszed a szemhéjpúdert, így a festék nem pereg le az orcádra

Pink Topaz…édes ragyogás, akár egy cukormázas muffin a legjobb cukrászdában
Amethyst Dazzle…a felső körök lila eleganciája
Aquamarine Sparkle….vibrálóan vizes, akár egy hajókirándulás State Island-re.
A mesterkozmetikus szépségtippje : tegyél leheletnyi Pink Topázárnyalatot a belsőszemzugba, ettől tágra nyílt, életteli, ragyogó lesz a tekinteted. Minden szín kiegészítéseként használhatod.

Árnyalatok:
·         881 Pink Topaz
·         885 Amethyst Dazzle
·         886 Aquamarine Sparkle
                                              
Javasolt fogyasztói ár.   749.-Ft


 NYC Sweet Splash ajakfény stift



igazi nyári termék, annyira finom és könnyed! A színek halványak, szinte áttetszőek és csodálatos fényt adnak az ajkaknak. Ami a legjobb benne, hogy igazi “bulis” termék, abszolút nem ragacsos, a pasid is imádni fogja ajkaidon! Az illata pedig.....édes és gyümölcsös, de csak visszafogottan. A szinezés mellett ápolja is az ajkak finom bőrét, puhává és teltté varázsolja őket.
A NYC Sweet Splash ajakfény stift 3 árnyalatban kerül a polcokra (Rossmann, Müller és néhány Tesco üzletben), és mivel szezonális termékről van szó, csak most, a nyári hónapokban elérhető.

1 megjegyzés: