2013. május 26., vasárnap

NYC körömlakkok és manikűrök

Mostanában nagyon rákattantam a körömlakkozásba és a körömlakkokra. Rövid idő alatt nagyon sok lakkot vásároltam és egyre ritkábban fordul elő az, hogy ne lakkozzam ki a körmeimet. A kollégáim is észrevették, többen dicsérik a különböző körömfestéseimet, sőt érdeklődnek egy-egy szín után, ami a legjobban tetszett, hogy a férfi munkatársaim is észrevették és elcsodálkoznak egy-két árnyalaton. Persze kaptam vicces megjegyzést az egyik férfi kollégától, ugyanis a gyűrűs és hüvelyk ujjamon más milyen színűre volt festve, mint a többin és megjegyezte: hogy mi van elfogyott a festék, azért más színű. Nagyon jót nevettünk rajta, de ez is azt mutatja, hogy még a férfiaknak is feltűnik, hogy ha kilakkozom a körmeimet!

Eddig a NYC-től csak egyetlen egy körömlakkom volt, de az nem vált be és elajándékoztam, így izgatottan vártam, a csomagot, amit a Coty Kft. küldött, hogy vajon megint csalódni fogok?
2 nagyon szép lakkot kaptam:
027- Love Match
035- Cupcakes and Latte
Nem csak a színűk, de a nevük is lenyűgözött, rögtön készítettem is egy manikűrt velük és feldobtam őket egy kis virágos festéssel. Nem tudok leállni a virágokról, lehet, hogy gyerekes, de nekem nagyon tetszik, főleg azért, mert egyrészt szeretem a virágokat, másrészt tavasz van, igaz most jelenleg nincs jó idő, de sok sok szép virágot lehet látni és én ettől mindig boldog vagyok. Ráadásul ebbe a borongós időben ránézni a virágos körmeimre, sokkal jobb kedvem van tőlük. :)

Mivel nagyon megtetszettek ezek a lakkok, így betértem a Rossmannba és vásároltam még egy lakkot:
023- Belvedene Purple árnyalatot.

Valóban lenyűgöztek ezek a lakkok, 2 rétegben festettem ki a körmeimet fedő és alaplakk nélkül és simán kibírtak 3 napot is úgy, hogy csak keveset koptak. Ami nálam nagy szó, mert 1 napnál többet nem igazán bírnak ki a lakkok a körmeimen. Valóban gyorsan száradnak, nem csíkozódnak és az ecsetükkel is könnyen lehet bánni. Az áruk sem vészes akciótól függően 400-500 Ft között mozognak. Szerintem remek ár!
Ha a teljes kollekcióra kíváncsi vagy látogass el a facebook oldalukra, ahol most megnyerheted az összes árnyalatot is, további információért kattints erre a linkre:


Nézzük a manikűröket:

023- Belvedene Purple, 027- Love Match, 035- Cupcakes and Latte









Ti próbáltátok már ezeket a lakkokat? 

5 megjegyzés:

  1. Szerintem is nagyon szép! Habár nekem mind a 40 db lakk tetszik :)
    De amit még mindenképpen be akarok szerezni az a 040 Catwalk Queen, 038 Blue L.ita, 019 Perfect Day, 022 Jade, 224 Times Square :)

    VálaszTörlés
  2. Elvileg én is ezt a két lakkot kaptam, nagyon várom, hogy valaki kihozza nekem őket. A barátnőmet is ráállítottam a témára, hogy menjen Müllerbe, meglátjuk mit tud levadászni.

    VálaszTörlés