2013. április 7., vasárnap

Manhattan csomag - 50 active beauty pontért

Amikor megláttam a DM ajánlatát akkor tudtam, hogy ez nekem kell és egyből kettő is kiváltottam, és mind a kettő tartalmának, örülök, hogy 50 pontért két terméket és kuponokat és termékmintát és nem utolsó sorban egy neszesszert kapunk.


A csomag tartalma:

Manhattan termékek (2 db, változó)

Playboy női tusfürdő szórólap termékmintával

Manhattan Clearface promóciós szórólap

Kuponfüzet, 3 db 25%-os és 1 db 50%-os márka joker kuponnal

Nyomtassa ki a Manhattan csomagra jogosító kuponszelvényt a dm active beauty infopulton. Tegye kosarába az üzlettérben található táskát, és adja le a hozzá tartozó szelvényt a pénztárnál.

A táskák tartalma változó, számuk korlátozott (20.000 db), egy dm üzletben átlagosan 50 db érhető el.





Az első csomagocskában a kuponok, szórólapok és a Playboy tusfürdő mintán kívül egy Manhattan Clearface natural mat alapozó lapult 75 bige árnyalatban, egy kicsit sötét, de ha egyszer végre jó idő lesz akkor hidratálókrémmel keverve tökéletes lesz, mivel hétköznaponként így is úgy is hidratálókrémmel keverem az alapozómat(így nem annyira erős a fedése, tudom-tudom erre van a BB krém is, de most el akarom használni az alapozómat és megszerettem ezt az alternatívát), ha lesz egy kis színem akkor jó árnyalatot tudok majd kikeverni.
A másik termék, ami a táskában lapult egy világos kék színű khol kajal szemceruza, szintén tökéletes lesz, amikor lesz egy kis színem tavasszal-nyáron a barna szemeimet szépen kiemeli.

A másik táskában egy körömerősítő lakk és egy szemhéjpúder lapult - 450 Burning heart, amit pirosítóként fogok szerintem használni, de szemhéjpúdernek is tökéletes, és pirosítóként is! Teszek majd fel róla képet!


Összességében elégedett vagyok a két táska tartalmával és a kuponokkal is, már tervezgetem is, hogy mik azok a termékek, amire felhasználom őket.


Ti kiváltottátok, mit tartalmazott?

3 megjegyzés:

  1. A szemhéjpúder nagyon szép!Elég jókat sikerült kifognom, itt írtam róla én is:

    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/04/manhattan-szepseg-csomag-50pontert.html

    VálaszTörlés
  2. Én is kiváltottam kettőt, de mind kettőben ugyan az volt, így az egxiket valószínű kisorsolom, ha elég embert érdekel. :)
    Egyébként az enyémben ugyan ez a szemhélypúder és egy bordó lakk ( Manhattan Quick Dry 60 Second 46K ) volt.

    VálaszTörlés
  3. Igazán szép csomagot sikerült nektek is kifogni, attól én is féltem, hogy mind a kettőben ugyan az lesz, de az egyik táska ki volt rakva a másikat pedig a pult alól adta!

    VálaszTörlés