2012. augusztus 1., szerda

Essence termékeim- Szájfények és rúzsok!

Tudni kell rólam, hogy nagyon szeretem a szájfényeket és a rúzsokat, viszont mostanában nem nagyon vásárolok újakat, mert az előzőeknek kell elfogyniuk, valamit nagyon sajnálok, mert limitált kiadású termékeke!
Nagyon sok essence szájfényt leárazásokon vettem, mert nem tudtam őket otthagyni 99 vagy 299Ft-os áron! :)

Először nézzük a rúzsokat, meg is lepődtem hogy mindössze 4 db Essence rúzsom van, ez eddig még nem tűnt fel, de meg vagyok velük elégedve, igaz 2 nagyon hasonló színű, de még is van eltérés!

1- This is me- 45
2- Almost famoust 44
3- Back to the 50's
4- In the nude 52

A rúzsokkal meg vagyok elégedve, nem extra tartósak, viszont olcsó és nem szárad ki az ajkam tehát nem kell előtte ajakápolót használnom, mert nem szárítanak, igaz, hogy többször újra kell kenni és főleg a 44 és 45-ös árnyalatú rúzsok kicsit szájfényes hatásúak, de szeretem őket, már nem is sok van belőlük. A limitált kiadású Back to the 50's rúzs igazán szép dögös piros, szép szájhangsúlyos sminket lehet vele készíteni, az In the nude pedig erős füstös szemekhez kiváló! 

Volume and gloss- 001 Jelly baby
1, Sun club ( sajnos lekopott róla minden felirat)
2- XXXL nudes- 01 Pure beauty
3, Fairytale- Pixie dust
4, Cream gloss- Macadamia nut
5, Cut as Hell - 01 Bad Girl
6, Holografics-02 Holoberry
7, Crazy about colour ( szintén nincs rajta semmi más felirat)
8, Fairytale- 01 Fairy berry 
9, Stay with me - 05 i like cotton candy
10, Stay with me- 04 Trendsetter

11, You rock!- Let me in rose ( ajakfilc)
12, Colour and shine- 05 Kiss me ( rúzs ceruza)

Összességében meg vagyok elégedve a szájfényekkel is, látszódik, hogy a nude színeket és a rózsaszín színeket preferálom, ezért is nem veszek mostanában nagyon szájfényeket, mert sok a hasonló szín! Nagyon szeretem az átlátszó szájfényt a 001 Jelly baby és próbálom keveset használni, mert mentolos, igazából nyáron szoktam használni jól hűsít és tetszik, hogy bizsergeti a számat! Amit még nagyon szeretek az a limitált kollekciójú 2 db Fairytale szájfények a rózsaszínből, amitől csak csillog a szám igazi kis tündér ajkakat varázsol, belőle már kevés van! Ami viszont a legtartósabb és a neve is utal rá az a két Saty with me szájfények és nagyon szeretem őket használni, igazán tartósak és erőteljes színük van! a többit is elég sűrűn használom, és szeretem is őket, olcsóak, még ha teljes árat is nézünk és szépek! Én nagyon szeretem az essence szájfényeket ár és minőség arányában pedig kiválóak, nehezen tudok nekik ellenállni, és ami nálam még nagyon fontos, hogy az illatuk, mindig kellemes nem túl erős! 

Az ajakfilc sajnos szerintem kiszáradt ezt a kis halovány mintát is nehezen tudtam belőle kisajtolni, szerettem sokat használtam tavaly és mindössze 1,8 ml-es ezért gyanakszom is rá, hogy elfogyott, nem volt erőteljes színe, de hétköznapokra tökéletes volt, egy egy natúr sminkhez, kicsit megerősítettem vele a szám színét! 

A rúzs ceruzát elég rég vettem 99Ft-ért, szép csillámos darab csak azt sajnálom, hogy hegyezni kell és egy kicsit szárít is, de nagyon könnyű használni! 


Ti szeretitek az Essence rúzsokat, szájfényeket? 

5 megjegyzés:

  1. A You Rock ajakfilcet én is megvettem akciósan 99 Ft-ért, imádom, meg a Vampire's Love ajakszínező van még meg, amit szintén imádok :D Több Essence szájfényem, rúzsom nincs, valahogy nem fogtak meg a boltban a próbálgatások során :)

    VálaszTörlés
  2. a szájfényeknél a képen két 11-es van

    VálaszTörlés
  3. Szerintem csk 1 11-es van vagy csak vaksi vagyok :D. Amúgy szép kis gyűjtemény :D Nekem nagyon tetszenek a szájfényei, a rúzsuk már olyan immel ámmal tetszenek, de nekem is van egy rúzsom amit nagyon szeretek, bár rég használtam nem is tudom miért. :D

    VálaszTörlés
  4. Andi: az ajakfilc valóban jó volt csak elfogyott! Valóban 2db 11-es volt csak közben kijavítottam :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem az essence rúzsok nem bejövősek, viszont a szájfényeiket imádom! :)

    VálaszTörlés