2012. július 26., csütörtök

LADY GAGA - FAME Parfüm



Lady Gaga mindig lázadt a korlátok ellen, első illata ehhez méltóan dacol a parfümkészítés minden megszokott szabályával, felrúgja a konvenciókat. Ahol világosság van, oda sötétséget hoz.  Ami tiszta és áttetsző, azt misztikus ködbe burkolja.  Ahol gyümölcs terem, oda mérget cseppent. Az eredmény a Lady Gaga Fame, egy pazar, gyümölcsös-virágos illat, amely épp olyan fekete színű, mint a dicsőséghez vezető út, de rögtön tisztává és világossá válik, amint a dicsőség megszületik.



A parfüm egy SÖTÉT VONAL mentén épül fel. Fő alkotója a Belladonna, ami a 18. század rosszhírű méregkeverőinek kedvelt eszköze, de ugyanakkor a boszorkányos szépségek titkos fegyvere is volt. Parázsló tömjén fátyolozza be a tiltott gyümölcs auráját, édes, végzetes csábítást okozva.

A sötétség szívéből az illat fényűző és ÉRZÉKI HARMÓNIÁVÁ emelkedik, csepegő méz, sáfrány és sárgabarack nektár édes elegyével ejti rabul közönségét.

Végezetül KÖNNYED elem lép a színpadra, megtörve az átkot.  A gazdag virágos jegyek, bennük tört tigris orchideával és arábiai jázminnal, az időtlen szépséget testesíti meg.

 Az illat igazi innovációnak számít a piacon, hiszen ez az első fekete parfüm, ami nem hagy nyomot a ruhán.



Termékskála:

Eau de parfum                 30 ml                    8 399 Ft
Eau de parfum                 50 ml                    11 349 Ft
Fekete tusfürdő              200ml                   5 529 Ft
Fekete testápoló            200 ml                  5 529 Ft


Közreműködtek:

Lady Gaga

Parfümőr: Richard Herpin – A mester parfümőr együttműködésben Honorine Blanc-kal és  Nathalie Lorson-nal a Firmenichtől


A reklám fotósa és rendezője: Steven Klein


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése