2012. július 23., hétfő

Essence kollekcióm!

Egy hatalmas csoportképben megmutatom nektek az Essence termékeimet, lesznek külön bontva is a héten láthattok minden termékről tesztet és véleményt, mi az ami bevált és mi az ami nem! Az egész Essence mániám ott kezdődött, amikor felfedeztem a  blogokat, ott figyeltem fel erre a márkára azelőtt mindig elmentem mellette, túl olcsónak tartottam és féltem, hogy nem jó minőségű, de amikor láttam róluk tesztet felkeltette az érdeklődésemet és szép sorban vásárolgattam Essence termékeket! Utána persze már izgatottan vártam, hogy mikor lesz újabb limitált kollekció, viszont rájöttem, hogy pár hónap után leakciózzák őket és ha valami nem volt igazán fontos, akkor majd akció után vásároltam meg a kinézett terméket (ennyiben jó a kisváros )! Személy szerint meg vagyok ezzel a márkával elégedve, valami lehetne jobb is, de vannak igazán jó termékeke és persze remek áron! Ami talán kicsit zavar, hogy évente kétszer is lecserélik a termékeke bizonyos százalékát és vannak olyan termékeke, amiket nagyon szerettem, de szerencsére helyette kapunk néha nagyon szuper termékeket!



Ti mennyire kedvelitek ezt a márkát? Mikről látnátok elsőre tesztet pirosítók/bronzosítók, szájfények/rúzsok, szeméjpúderek/paletták/ szemceruzák/szemhéjtusok/ szemhéjkrémek? 

4 megjegyzés:

  1. Szemhéjtusokról illetve a rúzsokról szeretnék tesztet. :)

    VálaszTörlés
  2. Huh, de sok! :)
    Én szeretm az essence termékeket, és legszívesebben a palettákról, szemhéjpuderekről, szemceruzákról tusokról olvasnék tesztet! :)

    VálaszTörlés
  3. Jó sok cuccod van:) engem soha nem kapott el az essence láz :) van pár termékem tőlük( amit akciósan szoktam venni:D ) , de valahogy sosem érzem, hogy nagyon kellene tőlük valami:D .

    VálaszTörlés
  4. Az elején engem nagyon elkapott, de akkor is szinte csak akciós termékeket vettem meg, mostanában nem igazán volt olyan limitált kiadásuk, ami tetszett volna vagy, amit meg tudtam volna venni, mert nálunk csak Rossmann van!

    VálaszTörlés