2012. május 24., csütörtök

Kallos termékek! -Teszt


Kb 1 hónapja vannak nálam a termékek, van ami már el is fogyott, lett kedvenc termékem is! 

Kezdjük a hátsó sorral balról,
 Citromsárga tubus a Frissítő tusfürdő: 
átlátszó, könnyű zselésebb állagú tusfürdő jól habzik az illata kellemes citrusos általában reggeli zuhanyzáshoz használtam! A csomagolása vidám, a tubusos kiszerelést annyira nem kedvelem, könnyebben kicsúszik a kezemből! Mivel ilyenkor amikor már melegebb az idő  egy nap többször is lezuhanyzok ilyenkor jobban szeretem a frissítő tusfürdőket, nem pedig a krémesebb töményebb krémtusfürdőket! Nem szárította a bőrömet! Ha jól tudom 300-400F körül van az ára ha látok ilyet legközelebb biztos fogok belőle venni! 

A következő a kényeztető tusfürdő:
szintén átlátszó, kissé folyósabb a társánál éppen ezért néha kicsit többet is használok belőle és nem is habzik olyan jól mint a másik! Az illata sem jön be annyira kissé ilyen rózsás-rágógumis, de nem igazán tetszik. Mivel gondolom azért lenne kényeztető tusfürdő, mert kellemes az illata nálam ez nem vált be! 

Regeneráló sampon és hajpakolás:
mivel a hajam teljesen ki volt száradva így pont jól jött ez a két termék! A sampon szintén átlátszó és folyósabb, mint amit megszoktam és rosszabbul habzik, mint általában egy sampon így akarva akaratlanul is szerintem többet használtam belőle, mint amennyit szoktam, tehát hamar elfogyott viszont ahhoz képest jól tisztította a hajamat nem zsírosodott be hamarabb és nem is lettem tőle korpás, nem szárította a hajamat! A pakolás krémes fehér színű, sűrűbb, mint a sampon. Elvileg egy két perc alatt kifejti a hatását, de én szeretem legalább 10 percig a hajamon hagyni. Úgy teszteltem, hogy csak ezt a két terméket használtam a hajamra kb 2 hétig, igaz kicsit nehézkesen ment a kifésülés, tehát önmagukban a két termék kevés így muszáj használni valami hajvégápolót is mellé. A pakolás tetszett és biztos, hogy ki fogok még tőlük próbálni hajápoló termékeket most nagy vadászatban vagyok, mert csak elvétve találok egy-két Kallos terméket! 

Hidratáló testápoló:
általában az esti fürdés vagy zuhanyzás után szoktam használni testápolót és ilyenkor már nagyon fáradt vagyok, így nem szeretem ha sokat kell várni, amíg a testápoló felszívódik, mert nagyon rühellem azt az érzést, amikor testápolós bőrhöz ruha ér! Tehát számomra nagy elvárás, hogy egy testápoló hamar felszívódjon, de még is kellő képen hidratáljon, és úgy érzem, hogy ezt meg találtam, mert pillanatok alatt felszívódik és puha lesz a bőröm, egyetlen egy dolog ami zavar az pedig az illata valamiért nem a kedvencem, de szerencsére nem túl erős ezért hamar elillan, de ha az illata jobb lenne akkor csillagos ötös lenne nálam! 

Alsó sor bal oldalról:
Regeneráló kézkrém:
szintén azt tudom elmondani, amit a testápolóról, hogy gyorsan felszívódik egyáltalán nem hagy zsíros érzést, viszont az illata nem az igazi. A kiszerelése tetszik, mert általában egy kézkrém 75ml-es ez viszont 125ml, igaz kissé nagy és kicsit ducibb a kiszerelése, tehát kis táskában elég sok helyet foglal! Én az íróasztalom mellett tárolom így, amikor megpillantom be is kenem vele a kezemet! 

Erős tartású hajzselé:
ezt még én nem próbáltam, viszont a páromnak bezseléztem a haját, tudni kell az Ő hajáról, hogy eddigi hajzselék 2-3 óra múlva elvesztették a tartásukat és nem tartották tovább a haját! Ezért is nem szokta zselézni a haját, így poénból bezseléztem neki és csodálkoztunk, hogy kb. délután 1 órától este 11-ig tartotta a haját, lehet, hogy tovább is bírta volna csak hajat mosott! Reménykedem, hogy gyakrabban fogja a haját formázni, mert nagyon jól áll neki! :) 



Ti mennyire vagytok megelégedve a Kallos termékekkel? 

2 megjegyzés:

  1. Nekem nincs ilyesmi termékem, csak a Kallos Latte hajpakolás( ami nem vált be :( ) Nem tudom, valamiért nem érzek késztetést, hogy megvegyem őket :S lehet, hogy azért mert nekem megvannak az állandó kedvenceim, vagy nem tudom :) . Azért örülök, hogy neked bevált a nagy rész :) .

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem a hajápolási termékeket, ezért szeretek próbálgatni a Latte pakolást is szeretném kipróbálni, most a gyümölcsöst vettem meg az viszont semmit sem ér :( de nem adom fel :)

    VálaszTörlés