2012. április 2., hétfő

NYC újdonságok!

NYC BIG BOLD SZEMPILLASPIRÁL:

A keratinnal dúsított formula és a hosszabbító technológia új dimenziókba repíti tökéletesen formázott szempilláidat – íveltnek és akár 12x vastagabbnak tűnnek! Emellett a high-tech 3-D aquatrap rendszernek köszönhetően a pillák egész napos viselet után is puhák és rugalmasak maradnak.
 
Szóval hajrá, ragadd meg az új spirált és dúsítsd pilláid! Meglátod, az új Big Bold szempillaspirál segítségével a feltűnő szemeket minden eddiginél egyszerűbben megkaphatod! A NYC megapillákat eredményez egy szempillantás alatt!

Javasolt Fogyasztói Ár:         1 219 Ft

NYC COLOR Instinct szemhéjpúder paletta:

A két kecses NYC Color Instinct szemhéjpúder paletta mindegyike jól összeválogatott, kifutóra kész színekből álló kvartettet rejt magában, melyek elegáns mintázatához már csak egy keret kell, és mehetnek is a faladra.

         Finom, krémes textúrájával, jól eldolgozható és egymásra építhető árnyalataival mindössze egyetlen palettára lesz szükséged, hogy reggeltől estig jól nézz ki.
        
         Gondolj úgy a NYC sokoldalú Color Instinct szemhéjpúder palettáira, mint kis műalkotásokra: olyanokra, melyek épp olyan gyönyörűvé varázsolnak, mint amilyenek ők maguk. Ezt nevezzük színtiszta művészetnek!

Javasolt fogyasztói ár: 1219.- Ft



NYC HIGH DEFINITION FILCES SZEMHÉJTUS 

A New York-i lányok szeretik a tökéletes feketét, mi pedig tudjuk, miért. Kiemeli a szemet és elképesztően szép…. a cicaszemek mostantól a sminkes dicsőségcsarnok állandó tagjai. Annyira időtlen, hogy a retro kifejezés nem illik hozzá… egyszerűen klasszikus New York-i elegancia. 

A szemeidnek nem kell szenvednie a szépségért. A High Definition tus nagyon gyengéd, bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelték, így minden gond nélkül használható. A kontaktlencsét viselőknek se lesz semmi problémájuk használatakor.
A zsúfolt nap végén sminklemosóval egyszerűen letörölheted, még dörzsölni se kell. 

Javasolt fogyasztói ár: 1219.- Ft







NYC KOHL KAJAL SZEMCERUZA


Végre megérkeztek New York klasszikus szemceruzái! A fantasztikusan krémes formula segít a hihetetlenül könnyű és gyors felvitelben. A-, és E-vitamin tartalmának köszönhetően nemcsak intenzív színeiben gyönyörködhetsz, hanem gyengéd is  szemedhez. Tapasztald meg, milyen az egész napon át tartó precíz szemkontúr, elkenődés nélkül!

Négy színben kapható:
  • Black Kohl Ink: A klasszikus fekete, amelynek minden sminkes táskában ott a helye.
  • Chocolate Brown: visszafogott barna a természetes hatásért.
  • Blue Jean: Köss kompromisszumot! Viselj kéket, és maradj visszafogott.
  • Pure White: ha nagyobb szemekre vágysz, a fehér szemceruza lesz a legjobb barátod!   

Javasolt Fogyasztói Ár: 509 Ft

 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése