2012. április 29., vasárnap

60 éve Astor



Az Astornál idén elérkezett az ünneplés ideje! A népszerű dekorkozmetikai márka 60 év elképesztő sikerét ünnepli, az évfordulós ünneplés pedig a márka arca, azaz Heidi Klum főszereplésével zajlik – aki az Astor művészeti tanácsadójaként a buli szervezését is maga felügyeli.




 Az esemény kedvéért készített különleges fotókon Heidi szó szerint semmi mást nem viselt, csak az Astor színeit, ezzel ünnepelve a márka 60. évfordulóját. A világhírű sminkes, Joanne Gair olyan mesterművet alkotott, mely valóban a színek történetét meséli el.  Heidi 12 órát töltött azzal, hogy türelmesen figyelte, amint a festmény életre kel. „Ez volt azt hiszem, a tizenharmadik alkalom, hogy Joanne testfestett. Nem bánom, ha ennyi ideig nyugton kell ülnöm – ez a művészet egy élő darabja, amelynek megtiszteltetés a részévé válni. Szomorú látni, ahogy a lenyűgöző fotózást követően eltűnik a lefolyóban, mikor lemosom.”



Íme az exkluzív meghívója az év születésnapi eseményére. Csatlakozzon Heidihez, és ünnepelje meg az Astor 60. születésnapját az alábbi oldalak meglátogatásával:
-         www.astorcosmetics.com
-         Astor’s and Heidi Klum’s Facebook pages

Az ünnepi szellem jegyében íme azok a termékek, amelyekre az Astor a legbüszkébb:

Soft Sensation Vitamin & Collagen rúzs

Eye Artist Paletta

Lacque Deluxe körömlakk

Big & Beautiful Boom! szempillaspirál




Ne felejtsetek el jelentkezni a nyereményjátékra!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése