2011. december 22., csütörtök

SUNFLEUR Kozmetikai Kft.




Sunfleur termékeket hoztam most nektek, kaptam két terméket tesztelésre egy arcradírt és egy pakolást, szerencsémnek köszönhetően egy játékon nyertem egy sampont is!
Mivel mind olyan termék, amit csak hosszabb használat után tudok csak véleményezni, persze írok majd az első hatásokról is, de több idő kell,hogy teljes mértékben véleményezni tudjam őket, addig is itt van pár információ a cégről:
A SUNFLEUR Kozmetikai Kft. tisztán családi vállalkozás, melyet a tulajdonosok azzal a céllal alapították 1989-ben, hogy bebizonyítsák, a nagy nemzetközi márkák mellett is képes egy újonnan induló, innovatív és egyben professzionális cég a nemzetközi kozmetikaipar élvonalba kerülni.
A nemzetközi élvonalba tartozó kutatási eredményeket, valamint a népi orvoslás több évszázados hagyományait és a magyar tájak speciális gyógynövényeit felhasználva, olyan kozmetikai készítményeket fejlesztettünk ki, amelyek a tudomány legújabb állásának, a legfrissebb kutatási eredményeknek, valamint a vásárlók igényeinek is maximálisan megfelelnek.

Termékeinek köszönhetően fogyasztók ezrei menekültek meg súlyosabb bőrproblémáktól, esetleg a cukorbetegséggel együtt járó végtag-amputációtól. A termékek szinte egyedülálló képességeit a gyakorlati tapasztalatok és a kitűnő minősítést adó klinikai tesztek sokasága együttesen igazolnak.

A speciális készítmények mögött meghúzódó jelentős és folyamatos innovációs háttér teszi lehetővé, hogy a kozmetikai termékek piacán is a nemzetközi élvonalba tartozó termékeket vezethessünk be a piacra. Kozmetikai termékeink között a fogyasztó mindent megtalál, ami az egészséges bőrt még szebbé és vonzóbbá teszi, ápolja és védi. Új fejlesztésű termékeink, kiemelten wellness terméksorunk egyedülálló a piacon, míg arcápolási készítményeink a legnagyobb presztízsű nemzetközi márkák közé emelik a Sunfleur márkanevet.

A termékeket megtalálhatjátok a: Rossmann, Müller, Douglas drogériákban és bármely hazai patikában!


A Facebook oldalukon nagyon jó hangulat uralkodik és szinte állandó jelleggel indítanak nyereményjátékot is! Érdemes hozzájuk benézni! Honlap


nyertem, kíváncsi leszek, mert hullik a hajam

őket pedig tesztelésre kaptam! :)

Ti próbáltatok már Sunfleur terméket?

2 megjegyzés:

  1. a samponra nagyon kíváncsi vagyok én is!!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én azt szeretném kérdezni, hogy hogy jelentkeztél tesztelőnek? Vagy ők kerestek fel?
    Köszi:)

    VálaszTörlés