2011. október 13., csütörtök

Garnier BB cream

Már annyi helyen olvastam a BB krémekről és pont rendelni szerettem volna, amikor olvastam, hogy a Garnier is létrehozott egy BB krémet! Én szeretem ezt a márkát és reménykedtem, hogy kis hazánkban is kapható lesz és szerencsénkre a Müller üzletekben megtalálható, 2 árnyalatban. Ha már Glamour napok és kuponok én a Mülleres 20%-os kuponommal vettem, szerettem volna még az Urban messages kiadásból megvásárolni a barack színű szemhéj színező krétát, de amikor megláttam, hogy milyen picik kicsit elbizonytalanodtam, már csak 1 db volt a kinézett árnyalatból mondom bele kukkantok és jól tettem mert valaki már belemászott rendesen a kréta el volt törve, tehát az nem jött velem csak a krém!  A Glamour napok nálam szinte esemény mentesek voltak még egy kabátot sikerült venni tesómnak a New Yorkerben és lényegében ennyi. A dm-es kuponomat még nem használtam fel, mert nem tudtam, hogy mire váltsam be, de már tudom, természetesen meg mutatom! :)




Még csak pár napja használom a BB krémet, tetszik, hogy szép egyenletes lesz a bőr felszín és ahhoz képest, hogy az én bőröm zsírosabb kategóriába tartozik a krémtől egészséges csillogó arcbőröm lesz. Még sok változást nem igazán vettem észre, de a krém állaga, illata tetszik, és a fedése is! Én a világosabb árnyalatot vettem meg és szépen illeszkedik a bőröm színéhez! Ha BB krémet szeretnétek vásárolni akkor bátran ajánlom, hogy ha nem szeretnétek rendelni! Fedése nem túl erős, tehát akinek problémásabb az arcbőre ne várja, hogy eltünteti a pattanásokat, de szép egyenletes bőrszínt ad! Nagyon könnyű viselni, olyan mint egy krém, nem olyan érzés mint ha alapozót tettünk volna fel. Én a kezemmel szoktam felvinni alapos arctisztítás után! Eddig meg vagyok vele elégedve az ára sem vészes 2990ft (kuponnal 2390ft volt) 50 ml!


Ti próbáltatok már valamilyen BB krémet?

1 megjegyzés:

  1. Én lassan két hónapja használom. Annyira megtetszett az öcsémnek is az a változás amit a bőrömmel művelt a krém, hogy egyszerre használja most már velem.Alapozót már nem is használok, ami nálam nagy szó !

    VálaszTörlés