2011. szeptember 4., vasárnap

Helyzetjelentés

Már rég írtam értelmes bejegyzést, de az elmúlt pár nap rohanás volt, ráadásul az órarendem sem lett a legjobb. Kétszer van 11 órám és átlagosan olyan délután fél négy körül fogok hazaérni, még jó hogy a suli egy 10 percre van a gyár is szintén :) De próbálok minél több bejegyzést írni! Örülök, hogy elkezdődött a suli, mert szeretek pörögni, készülni, tételt kidolgozni, jegyzőkönyvet írni. Szeretem ha van mit csinálnom utálok unatkozni.
De az utóbbi pár napban nem is volt időm unatkozni, mert a páromék újra megnyitottak egy vendéglátó egységet régebben is üzemeltették, de most újra átvették és ebben segédkeztem. De ígérem a jövő héten jövök tesztekkel és sok sok bejegyzéssel! 
Ráadásul szeretnék fogadalmat is tenni, hogy 1 hónapig nem fogok semmilyen smink terméket vásárolni csak ajándékba kaphatok, de szerintem nem fogok vagyis holnap lesz a szülinapom és már majdnem minden ajándékot megkaptam az előbbi posztban látott csomag is egy szülinapi ajándék a többi pedig ruha és cipő lesz semmi smink! Remélem sikerül betartanom vagyis be akarom tartani! 


Ti tettetek már ilyen fogadalmat? Sikerült betartani?

3 megjegyzés:

  1. Én igen, miután megvettem a két Sleek palettám, megfogadtam, hogy szemhéjpúdert nem veszek mást, mert úgyse használnám :D De komolyan, mióta megvannak, semmi máshoz nem nyúltam :D Tervben egyedül az van, hogy még Sleek palettákra gyűjtögetek, mert van még konkrétan 3 db olyan, ami nagyon kéne :D És akkor teljes lesz a boldogságom :D [Jó, hozzá kell tegyem, hogy csak néhány hónapja kezdtem bele a gyűjtögetésbe, szóval nincs sok használatlan holmim, 2 Catrice, meg talán 5-6 db essence van még a Sleek-en kívül, amit alkalomadtán azért előveszek, de biztos hogy háttérbe lesznek szorítva :)] És mióta megfogadtam, tényleg nem vettem semmi ilyesmit, és egyelőre nem is láttam semmit, aminek láttán megdobbant volna a szívem, úgyhogy úgy néz ki, sikerül betartani :)

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy remélem nekem is sikerül, rengeteg szemhéjpúderem van és jó lenne elhasználni is őket!

    VálaszTörlés
  3. Szurkolok, hogy sikerüljön betartanod a fogadalmad! :)
    Én alapjáraton nem szoktam olyan sok sminkcuccot vásárolni, próbálok az ésszerűség határain belül maradni, mégha sokszor nagyon nehéz is :(
    Amúgyis úgy vagyok vele, hogy egy minőségibb darab összeségében olcsóbb, ha jól ki tudom használni, mint valami akciós, amibe csak a boltban szerettem bele, de amúgy nem olyan jó (persze nem high-end termékekre gondolok, nekem is a Sleek jutott eszembe, én is azt tervezem, hogy tőlük rendelek még 1-2 palettát, és nem veszek több szemhéjpúdert egy darabig)
    persze az akciós és jó minőségű termékeknek tényleg kb lehetetlen ellenállni :(

    VálaszTörlés