2011. szeptember 11., vasárnap

Essence gel eyeliner teszt

Tudom mostanában ritkábban írok bejegyzéseket, de próbálok ezen változtatni és összeegyeztetni a sulival, és a magánéletemmel a dolgokat! A fogadalmam elég jól halad ebben a hónapban még nem vettem semmilyen sminkes dolgot! :) Szerettem volna egy sminkel is készülni, de borzalmas állapotban van az arcom egy pár napja egy két csúnya pattanás jött ki rajtam, nem tudom mitől, mert nem változtattam semmit sem az arcápolásomban, remélem minél hamarabb eltűnnek és végre több sminkes bejegyzést készíthetek!


Essence gel eyeliner:

A tusokat és az ecsetet még múlt hónapban vásároltam, nem is tudom, hogy eddig miért nem vettem meg őket, pedig szeretem kihúzni a szememet, igaz még nem megy tökéletesen, de sűrű gyakorlással egyre szebb tusvonalat tudok készíteni. Talán azért most figyeltem fel rájuk mivel a a kivonuló termékeket leárazták és le is fosztották az állványokat így jobban kitűntek :)

Kezdjük az ecsettel:

Nem akarok róla sokat írni, mert szerintem már rengeteg helyen olvastatok róla, nekem tus ecsetnél nem vált be, mert nem tudok vele szép tusvonalat húzni viszont szemöldökömet nagyon szépen ki tudom festeni. Szemöldök kifestésére tökéletes!



Zselés tusok:

02- London baby (barna) 03- Berlin rocks(lila) árnyalatokat vettem meg. A feketét meg a zöldet is lehet, hogy meg fogom a későiekben venni.  Róluk sem akarok sokat írni hisz rengeteg helyen találtok róluk is tesztet.
3 ml tartalmaz egy tus, ami szerintem sokáig elég, habár nem tudom, hogy  milyen hamar fog beszáradni, remélem sokáig fogja bírni. Nagyon krémes tusról van szó, a színűk elég sötétek, metálos fényük van és hihetetlenül tartósak, elég nehezen tudtam lemosni és a nap folyamán sem mozdultak el. Smink alapként is lehet használni én még erre a célra nem alkalmaztam, de biztos tartós. Ha jól emlékszem 899Ft-ba kerül és hihetetlenül szuper terméket kapunk ezért az árért. Reggelente 10 perc alatt kiemelhetjük vele a szemünket. Tehát aki zselés tust szeretne venni annak minden féle képen ajánlom. Az egyetlen hátrány, hogy nem lehet kicsit vidámabb színekben is kapni, reméljük később bővülni fog a színskála!

Berlin rocks
London baby

b-j: London baby- Berlin rocks





Ti használtok zselés tust?

7 megjegyzés:

  1. Sziia!!

    Bocsi nem akarok beleszólni, de a lila a berlin rocks...:D
    egyébként nekem is megvan, és hasonló a véleményem róla :D

    VálaszTörlés
  2. köszi :) meglátszik, hogy fáradt vagyok :)Szeretem őket, már csak arra leszek kíváncsi, hogy be fognak száradni vagy nem. Remélem nem.

    VálaszTörlés
  3. nekem is megvan a lila, én is szeretem! :) egy bajom van csak vele: lehetne élénkebb liba...bár általában 2 rétegben kenem, úgy jobb, az első réteg után inkább barnásnak tűnik :(
    Én remélem, hogy nem száradnak majd be, pont azért mert oylan jó kis krémes az állaguk....az enyém már megvan jópár hónapja, és eddig semmilyen változást nem tapasztaltam am, de nem akarom elkiabálni :)

    VálaszTörlés
  4. nekem is a lila van meg :) és imááááádom :)

    VálaszTörlés
  5. A világosabb és vidámabb színeket én is hiányolom, remélem későbbiekben bővülni fog élénkebb színekkel is mert egymás mellett is látszódik, hogy nincs sok különbség közöttük. De nagyon szeretem őket!

    VálaszTörlés
  6. én a barnával szemezek. de még nem vett rá a lélek, hogy megvegyem az ára miatt. pedig amennyi pénzt az utóbbi hónapokban elköltöttem sminkcuccokra, simán megvehetném. tiszta hülye vagyok. :D

    VálaszTörlés
  7. Sokáig én sem vettem meg őket, igaz elkerülte a figyelmemet, mindig barna tusokat veszek ez már a 3. :) Csak győzzem elhasználni őket! az biztos, hogy ez a zselét tus egész nap fent marad, én ezért szeretem igaz ehhez kell egy megfelelő ecset amivel szépen fel lehet vinni. Még gyakorolnom kell az ecsetes tusokkal könnyebben megy. Ha jól tudom 900Ft egy tégely, de nagyon sokáig elég!

    VálaszTörlés