2011. augusztus 5., péntek

Sun club bronzing blush és Shimmer powder teszt!


A Sun club bronzing blush-ból nekem a 01 good morning sunshine van meg, a sötétebbet szerettem volna, de nem volt a boltban :(
Az illata finom kókusz illatú, szeretem ezt az illatot habár tudom, hogy mesterséges aromáról van szó, de imádom a kókusz illatát ezért nekem tetszik! 
A csomagolása a megszokott műanyag csomagolás, jól záródik remélem így is marad!
A színe nem erőteljes, de jól építhető a pirosító része eléggé halovány, de amire én fogom használni az a krémes pirosító fixálására, vagy a bronzosítóval összekeverve, mert tetszik a benne található arany csillámok!


remélem látjátok az arany csillámokat

balról-jobbra: pirosító-bronzosító-kettő összekeverve


Nagyon halványra sikeredett pedig több rétegben vittem fel a pirosító nem is nagyon látszódik, de a bronzosítóval összekeverve egy szép barackos színt kapunk nem túl erős, de szép szín arany csillámokkal! 

A bronzosítót használhatjuk az egész arcra, de lágy kontúrt is készíthetünk vele, télen szerintem jobban fogom tudni használni addigra úgy is kifehéredem.


b-j: bronzosító-pirosító

A shimmer powder 01 prettylicious vettem még meg első körben, aminek vanília illata van, nekem annyira az illat nem tetszik, de használat után úgy sem érződik. A csomagolása ugyan az a műanyag, de úgy is a benne lévő termék a lényeg.
Szinte képtelenség volt lefotózni, hogy jól látszódjon, én nem fogom az egész arcomra használni hanem csak kiemelőként arc csontra, szemöldök alá esetleg dekoltázs vagy vállakra fogok tenni belőle. Nem hatalmasak a benne található csillámok, eldolgozva szép csillogást kapunk, ráadásul ennyi pénzért szerintem megéri.


közelről látszódnak a csillámok
nincs eldolgozva


Tartósságuk: Tegnap mind a kettőt kipróbáltam 6 óra múlva mostam le a sminkem és még fent voltak igaz tegnap nem volt nagyon meleg, de kánikulában én nem is festem ki magamat. A színük fényük megkopott, de ahhoz képest jól teljesítettek, nem tűntek el teljesen az arcomról.


Összességében:

Az árukhoz viszonyítva (299ft) szerintem megéri a csillám púder pedig jól teljesített, a bronzing blush világos színei télen remélem jól fog mutatni, össze keverve pedig egy világos barackoz hétköznapi pirosítót kapunk. De tényleg csak  világos bőrű embereknek ajánlom ha tehetitek inkább a másik kombinációt vegyétek meg!


Ezek közül vásároltatok valamit akciós áron?

8 megjegyzés:

  1. hm..én mind2 bronzosítót megvettem..még volt is..ha gondolod veszek neked és elküldhetem..

    tényleg kókusz illatú ? :O sajnos most náthás vagyok de valamit érzek nagyon közelről..

    VálaszTörlés
  2. Ma még benézek szerintem a Rossmannba, de ha nem találok akkor írok!
    Kókusz illatú vagyis mű kókusz illatú :)

    VálaszTörlés
  3. imádom a kókusz illatot :$ kár, hogy nem vagyok otthon, tuti vennék :$

    VálaszTörlés
  4. Mikor jössz vissza Magyarországra?

    VálaszTörlés
  5. szia
    ha érdekel, most próbáltam ki a bronzosítókat, szerintem nem sokról maradtál le..a másiknak alig van színe :((
    ez a rózsaszínes sokkal szebb :)

    VálaszTörlés
  6. pont ma vettem meg a másikat vagyis tesómtól kaptam:) még nem próbáltam ki, de ha tényleg nem olyan jó akkor elajándékozom majd az egyik barátnőmnek! Köszi, hogy írtál!!

    VálaszTörlés
  7. A kettő összekeverve nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  8. Mmint a bronzosító két színe!

    VálaszTörlés