2011. augusztus 30., kedd

Rimmel újdonság- Vinyl Max ajakfény

ÚJ Vinyl Max ajakfény
TURBÓZD FEL AJKAID!


Az idei trend szerint az ajkak egyre hangsúlyosabbak és a színek egyre feltűnőbbek. Rimmel London Vinyl Gloss már régóta egy a nélkülözhetetlen sminkeszközök közül, most azonban egy új verzióval jelentkezik a még csábítóbb ajkakért. Fedezd fel az igazán feltűnő ajkak élményét, melyekkel biztosan nem maradsz észrevétlen. Ez nem jelenti azt, hogy kompromisszumokat kell kötnöd, hiszen a Vinyl Max puhává teszi ajkaidat. Ideje, hogy feltekerd a hangerőt és, hogy nagyobbra válts! 

Készítsd el álmaid ajkait!

Itt az idő, hogy megváltoztasd a szád formáját! Az új formula segítségével egyszerűen varázsolhatsz magadnak tökéletes ajkakat. A dúsító formula hialuron részecskéket tartalmaz, így szó szerint dúsítja ajkaidat, míg az ápoló anyagok gondoskodnak az ajkak védelméről. A ráncok eltűnnek, az ajkak szemmel láthatóan teltebbek lesznek. Még mire vágysz? A Vinyl Max segítségével a tökéletes ajkak mindig igazán ápoltak lesznek. Krémes formulája könnyedén felkenhető, olyan könnyű, mintha nem is viselnél semmit. Nem ragad, tökéletes fedést biztosít. Az ajkak ápolása sohasem volt ilyen egyszerű! A színek még intenzívebbek, és az elkenődés a múlté. Ezek az árnyalatok valóban ragyogóak, és csodálatosan merészek.
A Vinyl Max szájfénnyel tényleg mindez a tiéd lehet! Nem kell kompromisszumot kötnöd, tiéd lehet a maximális ragyogás, a luxus érzés és a hihetetlen szín egyszerre.

Kifutóra való árnyalatok

Egy szín mára, ma estére, holnapra….minden alkalomra. Bármilyen élénknek is tűnnek a színek, ez az ajakfény nemcsak buliba való. Vásárlás, randi, munka, buli vagy vasárnapi villás reggeli? A trendi árnyalatok skálájából biztosan megtalálod azt a színt, ami a leginkább illik az adott alkalomhoz.

Menő csomagolás

A szájfényed… felnagyítva! Így nemcsak az ajkaid válnak naggyá. A nagy csomagolás visszafogott és exkluzívnak tűnik. Az új applikátor nagy, puha és nagyon könnyű használni, olyan mintha varázsolnál.  Most először a nagyszerű szín, a tökéletes fedés és a hihetetlen ragyogás egyetlen réteggel elérhető. A kupakon található Rimmel korona garantálja az eredményt. Ez az egyedülálló ajakfény illik minden hercegnőhöz.


 
Árnyalatok:                   
Legend (101): Ragyogó pír a mindennapos édes lány stílusért.
Excess (121): Felnőtt kislányoknak.
Dazzle (131): Buli a láthatáron és az utolsó pillanatban kaptál meghívást? Válj ragyogóvá egy szempillantás alatt!
Breathless (201): A klasszikus semleges szín.

Javasolt fogyasztói ár:        1599 Ft

2 megjegyzés:

  1. Tetszik a csomagolás és a kampányfotó, nagyon szép az a szín az applikátoron. Rimmel szájfényt és rúzst még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok rá.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  2. A kampányfotó nekem is tetszik, de kíváncsi leszek a tesztekre! Rimmel termékeket még én sem próbáltam!

    VálaszTörlés