2011. augusztus 31., szerda

Készülődés a suliba :)

Holnap bizony már évnyitó ez az utolsó nap a nyári szünetből. Szerintem elég hamar eltelt ez a nyár, és visszagondolva jó volt, de most már a sulira kell koncentrálni! Utolsó évem úgy, hogy év végén 9 db vizsgám lesz! Nagy hajtás lesz így, de szeretnék már túl lenni az egészen és inkább az első állásinterjún izgulni :)
De nézzük hogyan is töltöm az utolsó napomat a nyáron:

Egy igazi csajos napot fogok tartani, kezdjük az arcápolással:

Arcápolás:

Először is leradírozom az arcomat(meg fogom mutatni egy későbbi bejegyzésbe az arcápolási rutinomat ott majd bemutatom a termékeket!) az arcradírt lemosom vízzel, utána következhet a Balea maszk amit fent hagyok 15 percig az arcomon majd langyos vízzel lemosok, tonnizálok és hidratálom az arcomat. A szemkörnyéket pedig bekenem erre a célra kitalált krémmel és a maszk felrakása előtt bedobom a hűtőbe a zselés szemmaszkomat amit krémezés után felteszek és 10 percig pihenek! Ettől teljesen felfrissülök és nagyon jó érzés, sokkal nyugodtabb leszek, nem mint ha ideges, feszült típus lennék, de jó érzés! az arcápoláson túl is vagyunk persze a pattanásaimra és elmúló pattanásaimat megfelelő krémmel kezelem! Sajnos a múlt heti nagy meleg kihozott pár pattanást :(

Hajápolás:

Pont úgy terveztem, hogy ma mosok hajat ezért hajmosás előtt felteszek egy pakolást általam kreált pakolást, mivel nem szeretem a ricinus olaj illatát(szagát) ezért fogok egy hajpakolást kb egy kanállal és ahhoz teszem a ricinust így nem érzem a szagát és csak a hajvégekre teszem rá jól bemasszírozva, becsavarom törölközőbe és kb. 1 órán át rajtahagyom. Majd megmosom és hagyom, hogy a friss levegőn megszáradjon. Ilyenkor már nem teszek rá semmilyen más kencét elég neki ez a pakolás! Persze szoktam még ilyenkor olyat csinálni hogy csalán teával leöblítem ettől szép fényes lesz a hajunk.

Általában a haj és arcápolást úgy szoktam időzíteni, hogy egyszerre végezzek. vagyis először felteszem a hajamra a pakolást, közben megnézek valami sorozatot utána jöhet az arcápolás és mire le kell mosni a maszkot a hajamat is megmosom!

Miután végeztem a haj és arcápolással megcsinálom a körmeimet, majd kitalálom, hogy milyen legyen a sminkem holnap és lehet délután el is készítem és megmutatom! Tehát az utolsó nap egy igazán csajos szépítgetős napnak ígérkezik a délutánt pedig a párommal fogom tölteni! Este pedig megpróbálok hamar lefeküdni, hogy friss legyek reggel és nekikezdeni a sulinak!



Ti, hogyan készültök a sulira?

8 megjegyzés:

  1. Én még sehogy, majdnem két hetem van még addig. :D

    VálaszTörlés
  2. nekem is utolsó évem,alig várom már,hogy vége legyen :) én az utolsó napot még páromnál töltöm,délután megyek haza :) a körömfestésen már túl vagyok,az arcápoláson is,nemsokára hajmosás :) kicsit pihenek még,kiélvezem az utolsó napot,hamár utána húzós 10 hónap következik :)

    VálaszTörlés
  3. Évi: gondolom akkor főiskolára vagy egyetemre jársz, szerintem ez az a dolog ami lehet hogy kimarad az életemből:) milyen szakon tanulsz?

    GhostGirl: én legszívesebben az egész napot a párommal tölteném, de dolgozik :( hát igen húzós 10 hónap :) mit tanulsz? vagy még érettségi?

    VálaszTörlés
  4. Igen :) a Corvinus-ra járok gazdaságinformatika szakra :) de nincs nagy kedvem megint tanulni kezdeni, pedig még csak egy éven vagyok túl, szóval még sok van sajna :D

    VálaszTörlés
  5. hú azon én is gondolkoztam, mert közép suliban közgázt tanultam :) de az élet úgy hozta hogy mást tanulok:)

    VálaszTörlés
  6. Tök jó, én is szeretem az ilyen csajos napokat.:) Szintén szoktam használni arcmaszkokat, csak én a Rival de Loop termékeit szeretem jobban.
    Hú szerencsére nekem van még másfél hete suliig.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. A Rival de Loop arcmaszkokból a lehúzhatósat szeretem:) Andi te mit tanulsz?

    VálaszTörlés
  8. nekem is méh van időm a suli kezdésig:) de holnap én is tartok egy csajos napot :D és gyümi napot:D

    VálaszTörlés