2011. július 7., csütörtök

Mini zsákmány

Tegnap bementem a Rossmannba és a Blossoms etc kollekció darabjai 99Ft-ra voltak leárazva, már csak körömlakkok és szemhéjpúdereket találtam. Annyira nem érdekelt engem ez a kollekció, de ennyi pénzért nem hagyhattam ott és miután kipróbáltam őket pozitívan csalódtam! A púdert szerettem volna megvenni ebből a kollekcióból, mert szeretem a multi colour termékeket, de a tesztek alapján ez nem az, csak highlighternek lehet használni, ezért a többi dolog sem érdekelt, így nem vettem ebből a kiadásból semmit egészen mostanáig. Teszteket azért nem csináltam mert rengeteget találtok róla más blogokon! A körömlakkok színe fantasztikus, A szemhéjpúdereknél a zöldes árnyalat tetszik a legjobban!

01 A hint of mint/ 03 Forget me not
05 Forget me not/ 02 I like

Nagyon sok akció van most a Rossmannban és szemkörnyékápolót kerestem, régebben avonosat használtam, de elfogyott és gondoltam kipróbálok valami mást, így esett a választás a Garnier szemkörnyékápolójára. Azért szeretem a szemkörnyékápolót, mert ha sokat olvasok, gépezek vagy egy hosszú fárasztó nap után megnyugtatja a szememet, nem hiszek abban, hogy eltünteti a sötét karikákat, de például sírás után is hűsít és felfrissíti a szemet, vagyis a szemkörnyéki bőrt, ami nagyon vékony ezért is kell különösen odafigyelni, hogy megfelelően hidratáljuk.
Így néz ki a doboza(kép forrása google) sajnos kidobtam fotózás előtt a dobozt

Garnier Essentials regeneráló szemkörnyékápoló napraforgómag kivonattal minden bőrtípusra, 15 ml-es. Hosszabb használat után jön róla bővebb vélemény. Igaz, hogy csak 15 ml-er, de szerintem sokáig elég lesz, mert nem kell belőle sok, egyetlen negatívum a krém illata nem jó, de szerencsére nem érzem miután felkenem!


Ti használtok szemkörnyékápolót?

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mázlista vagy,hogy már le voltak akciózva,én két Rossmannban is voltam és még az eredeti árakon lehet kapni őket!:( Pedig akciósan nagyon megéri:D
    Tetszik a blogod,további sok sikert!
    Üdv:)

    VálaszTörlés
  2. Véletlen volt teljesen, de sajnálom, hogy púdert nem sikerült beszereznem :( ha valaki lát akciósan és vesz nekem egyet és elküldi postán én kifizetem neki! :)
    Örülök, hogy tetszik a blogom, hamarosan lesz nyereményjáték is!

    VálaszTörlés