2011. július 13., szerda

Essence you rock! paletta


Ezt a palettát Monday nyereményjátékán nyertem, aminek nagyon örültem, mert amikor megláttam ezt a palettát tudtam, hogy meg akarom majd venni. De eléggé nagyot csalódtam, nem értem, hogy miért ilyen gyenge pigmentáltságú a paletta. Sok szemhéjpúderem, és 2 palettám is van az Essence-től, amik nagyon jók ez a paletta nem sikerült valami jól. De attól függetlenül suliban fogom használni, oda úgy sem sminkelem magamat erősen. A csomagolása viszont nagyon tetszik, erősen záródik és jó nagy tükör található benne, utazáshoz szerintem nagyon jó, az ecset helyére tehetünk egy jobb kisebb ecsetet.
Található benne még egy kétvégű szivacsos applikátor, az ecset része inkább krémes szemfestékekhez jó, vagy korrektorhoz, de nem ehhez a palettához, az applikátor részét még nem próbáltam ki. Az ecsetet én a holo szemhéjfestékek eldolgozására használom.
A szemceruza egy krémes fekete színű, füstös szemhez ajánlom, nekem vízvonalon nem volt tartós.

Bővebben a színekről:

A pasztell kék nagyon halvány, és a pasztell sárga is halvány, az utóbbit kiemelőnek használom a szemöldököm alá.A világosabb bronzos barna egy szép barna smink kelléke lehet, ugyan úgy az alsó sorban található sötétebb barnával. A másik két szín szürkés-lila és halvány rózsaszín pigmentáltsága nagyon gyenge. Az alsó sor színeiben nagyobb csillám darab található, aki nem szereti a csillámokat annak nem fog tetszeni.


Találhatunk két sminket a paletta hátoldalán, a 2. kreációt próbáltam ki, barna a szemem gyakran használok lilás árnyalatú sminket a szürkés lilával és a halvány rózsaszínnel meggyűlt a bajom mire látszott is a szemhéjamon. 6 órán át viseltem, használtam szemhéjpúder alapozót (Revlon) állta a strapát.


Felső sor színei
Sötét barna, szürkés lila
Halványrózsaszín

Összességében én csalódtam ebben a palettában, mert sokkal pigmentáltabbra számítottam, de ennek ellenére el fogom használni, suliba, vagy ha éppen nincs kedven erősebb sminket készíteni. Nem mondom azt, hogy ne vegyétek meg, mert nem jó, ezt mindenki saját maga döntése, ha nem nyertem volna meg a nyereményjátékon akkor megvettem volna, hiába olvastam már más bloggerina véleményét erről a palettáról.


Ti mit fogtok zsákmányolni a You rock! kollekcióból?

7 megjegyzés:

  1. Most kicsit meglepődtem, mert én nagyon jókat olvastam a palettáról és a bloggerinák képei alapján erősen pigmentáltaknak tűnnek. Ettől függetlenül nekem nincs szükségem a palettára, sok ilyen semlegesebb színeim vannak már. Nekem a bázisra, ajakfilcekre és 1-2 lakkra fáj a fogam.:D

    VálaszTörlés
  2. A többi palettájához képest például a Metalics vagy a kis utazó paletta és a monó szemhéjpúdereihez viszonyítva nem annyira pigmentált, de ettől függetlenül én nagyon szeretem! Az ajakfilcet én is meg akarom venni, de tegnap nálunk még nem volt :(

    VálaszTörlés
  3. aztaaa azt írta eddig mindenki hogy szuper kis paletta. lehet nem veszem meg

    http://sminkmania.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. szia.. most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik..
    Nézd meg az enyémet is ha van kedved :)

    http://vikiikorom.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. Nem azt írtam, hogy nem jó csak a többi Essence termékhez viszonyítva nem olyan jó, de ettől függetlenül szeretem ezt a palettát és az elmúlt 2 hétben szinte csak ezt használom :)Ha jól tudom kb 1200Ft-ba kerül ennyit megér főleg,hogy a ceruza az nagyon jó!
    Lolly, Makeup and stuff és Make you up! véleményét olvastam eddig és ők sem dicsérték!

    VálaszTörlés
  6. Először mindenképp meg akartam venni. Aztán a swatchok után elment a kedvem tőle.. :S Úgyhogy az ajakfilc(ek)jönnek majd velem, meg talán a szemhéjalapozó és egy-két lakk. :)

    VálaszTörlés
  7. Az ajakfilcet én is megvettem azóta írtam is róla egy bejegyzést! :)

    VálaszTörlés